SRĐANA PREDOJEVIĆA ZNA CELA ZEMLJA, A NIKO NE ZNA KO MU JE SUPRUGA: Do sada je NISTE viđali, žena vredna POŠTOVANJA
Voditelj, Foto: Zorana Jevtić

PORODICA

SRĐANA PREDOJEVIĆA ZNA CELA ZEMLJA, A NIKO NE ZNA KO MU JE SUPRUGA: Do sada je NISTE viđali, žena vredna POŠTOVANJA

Voditelj je u skladnom braku već godinama

Objavljeno:

Nakon što je Irina Vukotić dala otkaz na televiziji "Pink", na njeno mesto, voditelja "Jutarnjeg programa" dolazi Srđan Predojević.

Srđan Predojević, inače, svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, a njegovu suprugu Mirjanu ne viđamo često u javnosti.

Naime, krajem 2014. su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" i to u Parizu. Tada je Srđan imao 43 godine, a ona 42 godine, a jednom prilikom je u šali rekao da je sačekao da porodica prestane da brine hoće li on ikada stati na ludi kamen.

- Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna. Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba - istakao je Srđan za Hello po povratku iz Pariza.

Voditelj je takođe priznao da je uz Mirjanu našao sav potreban mir, ali da ne treba da čudi što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav kasnije od drugih- kada su oboje imali po više od 40 godina.

Voditelj je priznao da je uz Mirjanu našao sav potreban mir
Voditelj je priznao da je uz Mirjanu našao sav potreban mirfoto: Nemanja Nikolić

- Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko- iskren je bio Predojević u intervjuu za magazin "Story".

Krajem 2014. su jedno drugom izgovorili sudbonosno 'da' i to u Parizu.
Krajem 2014. su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" i to u Parizu. foto: Nemanja Nikolić

Dve godine pre venčanja Srđan i Mirjana doživeli su veliki gubitak - čekali su treće dete, ali je supruga voditelja nažalost u poodmakloj trudnoći izgubila bebu.

"Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala na ukazanom razumevanju i poštovanju bola moje porodice", rekao je tada Srđan za "Svet".

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.