OD SLAGALICE, VEGANSKE ISHRANE I POROĐAJA KOD KUĆE: Neverovatan život naše VODITELJKE, kad ovo vidite TRLJAĆETE OČI
Danijela Pantić, Foto: Aleksandra Čolić

SVAKA JOJ ČAST!

OD SLAGALICE, VEGANSKE ISHRANE I POROĐAJA KOD KUĆE: Neverovatan život naše VODITELJKE, kad ovo vidite TRLJAĆETE OČI

Danijela ima vrlo interesantan život i ispunjenu karijeru

Objavljeno:

Jedna od nekada omiljenih voditeljki, Danijela Pantić, koju publika pamti po kvizu "Slagalica", od trenutka kada je odlučila da zasnuje porodicu povukla se sa malih ekrana.

Danijela Pantić je 2013. godine odlučila da ode na trudničko bolovanje posle kog je tek nakon nekoliko godina publika ponovo imala priliku da je vidi na malim ekranima. Ipak, ono što je obeležilo period od momenta kada se povukla je njen porođaj koji nije bio svakidašnji.

Naime, voditeljka je u devetom mesecu trudnoće donela odluku da se porodi kod kuće o čemu je pričala samo najbližima, suprugu i sestri.

Posle ovog koraka na koji se odlučila voditeljka je imala mnogo problema jer u našoj zemlji porođaj kod kuće nije bio dozvoljen.

- Porođaj u bazenu sam izabrala u poslednjem trenutku, u devetom mesecu. Iako za većinu žena to zvuči kao čista egzotika ili hrabar potez, meni je porođaj u bazenu, u mom stanu, bio potpuno prirodan i normalan. To je zaista jednistveno i veoma divno iskustvo, jer gde biste se prijatnije osećali nego kod kuće, uz drage osobe koje brinu o vama. Osim babice, uz mene je bio i Nenad, moj suprug, a posle nekoliko sati pridružio nam se i pospani Ignjat. Prednost kućnog porođaja je i to što sam mogla da se opustim uz muziku i kafu, dok sam ležala u toploj vodi. Posle porođaja Ignjat i ja smo zaspali u našem krevetu – to je fantastičan osećaj koji nijedno porodilište ne bi moglo da mi priušti, zar ne? Za razliku od nas, Skandinavci, na primer, dobro znaju sve prednosti porođaja kod kuće i zato je ovakav način rođenja dece kod njih sasvim uobičajen - ispričala je tada voditeljka.

Voditeljka je tada ispričala i zašto nije želela to da otkriva nikome osim suprugu i sestri.

- Ne znam kako bi reagovala okolina jer za moju odluku znali su samo Nenad i moja sestra Nela. Nisam želela da pričam o tome kako me drugi ne bi opterećivali sopstvenim strahovima ili sumnjama, kako to umeju i medicinski radnici. Trudnoća je lep, ali neizvestan period i smatram da trudnice treba što više zaštititi od stresa i strahova. Kod nas, čini mi se, kad god odete u bolnicu, dobijete kritiku zbog nečeg što niste uradili, a može da vam se dogodi. To mnogo optereti i zabrine ženu. Da, sigurno ću i sledeći put izabrati da se porodim kod kuće - rekla je tada Danijela.

Ipak, ono na šta Danijela nije računala je birokratija koja je posle porođaja kod kuće predstavljala problem, osim ako se nije dogodio spontano i nije bilo vremena za odlazak u bolnicu. Bez dokumentacije koja se dobija u porodilištu, nema ni prijave deteta. Matičari kažu da su potrebni i svedoci, a iskustva porodilja kažu da su zbog ovakvog čina doživljavale mnogo neprijatnosti.

Inače Danijela koja se danas preziva Pantić Conić udata je za šest godina mlađeg.

- Isprva mi je bilo pomalo čudno, šta ću ja sa mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, godine su najmanji problem i ne treba se njima opterećivati - rekla je svojevremeno voditeljka za "Gloriju".

Ono što je takođe interesantno u životu ove poznate dame je i to što je od ranije ostala upmaćena i po izjavi da iako je TV lice u svom domu nema televizor.

- A jeste li primetili da ja u stanu nemam televizor? Moji prijatelji me baš teraju da ga kupim, ali ja još uvek ne podležem pritisku. Najčešće im kažem da neću zbog njih da kupujem televizor i idu kući da gledaju program, ha, ha, ha! Šta je pravi razlog? Pa, ima ih više. Bez televizora imam mnogo više vremena za sebe, za čitanje i pisanje knjiga... - ispričala je voditeljka pre nekoliko godina.

Danas se Danijela posvetila zdravom načinu života i okrenula veganskoj ishrani.

Bonus video:

00:55

POČINJE NOVA SEZONA MOZAIKA NA KURIR TELEVIZIJI! Voditeljka Danijela Pantić otkrila kakve nagrade očekuju takmičare

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.