U JUGI SU LUDELI ZA NJOM, A SADA JE NE BI PREPOZNALI! Godine učinile svoje, a i dalje je NEVEROVATNA: Znate ko je?
Glumica, Foto: Facebook printscreen/RTS Vrteška

VELIKA LEGENDA

U JUGI SU LUDELI ZA NJOM, A SADA JE NE BI PREPOZNALI! Godine učinile svoje, a i dalje je NEVEROVATNA: Znate ko je?

Ona je još uvek jako lepa žena, ali je promena očigledna.

Objavljeno:

Ona je prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu i redovan profesor na odseku glume Akademije lepih umetnosti, a nedavno je imenovana za predsednicu ovogodišnjeg žirija „Filmskih susreta“.

Njene uloge obožavate i oduvek je važila za miljenicu naroda. Nekada je bila i zavodnica koju su Jugosloveni posebno voleli, a danas je vidimo u durgom izdanju.

Nada Blam poželela je nedavno na prijemu organizovanom u Oficirskom domu u Nišu da „Filmski susreti“ prođu „u veselju“, a malo ko bi je prepoznao budući da su godine učinile svoje.

nada blam
foto: Radule Perisic/ATAImages

Nada je još uvek jako lepa žena, ali je promena očigledna.

Glumica je od talentovane devojke, došla je do vlasnice jednog od najpoznatijih klubova u Jugoslaviji, a nedavno je ispričala i zašto je zatvorila taj lokal.

- U doba kada smo moj bivši muž i ja otvorili čuvenu diskoteku, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac - imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću - pričala je Nada Blam svojevremeno, pa nastavila:

1 / 4 Foto: Radule Perisic/ATAImages

- Imali smo mnogo novca, ali i mnoštvo nevolja. Bilo je i onih situacija o kojima čitate u štampi. Zaista sam se našla u nebranom grožđu, nisam ni znala da takve stvari postoje. Išla sam u muzičku školu, pa na Akademiju i odjednom sam postala vlasnica diskoteke. Mislila sam da ću umreti - dodala je glumica.

Bonus video:

04:54

ŠURDA AKTUELAN I 40 GODINA NAKON PRVOG PRIKAZIVANJA! Nada Blam OTKRILA VELIKU NEPRIJATNOST sa snimanja: POBESNELA SAM!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.