SADA JE SVE JASNO, MIRKA NE ŽELI SVADBU: Cela Srbija bruji o BRAKU Vujadina i glumice, ZAŠTO SE OVO KRILO?
Foto: Stefan Stojanović

DA LI JE MOGUĆE?

SADA JE SVE JASNO, MIRKA NE ŽELI SVADBU: Cela Srbija bruji o BRAKU Vujadina i glumice, ZAŠTO SE OVO KRILO?

Pitanje koje Mirka i Vujadin već godinama dobijaju jeste kada će se venčati.

Objavljeno: 08:19h

Glumica Mirka Vasiljević još kao tinejdžerka je stekla veliku popularnost i od tada su se uloge ređale. Od glume se, kako kaže, nije umorila ali priznaje da nije lako uskladiti posao, snimanja i četvoro dece.

- Kao mala sam počela i bila dečiji voditelj. Tada sam se u pozitivnom smislu “zarazila“ ovim poslom, kamerom i svime što postoji na kameri i što se snima. Odazovem se pozivima za festivale jer mogu da vidim kolege, neke sa kojima sam dosta vremena provodila - kaže Mirka, koja u prestonici ima malo vremena za privatne stvari.

- U Beogradu mi je luksuz ako oko osam ili devet sati uveče imam vremena da pogledam film sa društvom ili kući zbog obaveza, tako da kada može da se spoji lepo i korisno prihvatim. Što se tiče glume i glumačkog posla ne tražim odmor.

Mirka smatra da u svakoj porodici mora da se zna ko je stariji.
Mirka smatra da u svakoj porodici mora da se zna ko je stariji.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Trenutno je kod većine majki, pa i kod glumice, koja je majka četvoro dece, osmeh na licu zbog školskog letnjeg raspusta.

- Obožavam raspust, koliko god da kažem klincima da se više radujem raspustu od njih, a deluje nestvarno, to je apsolutno tako. Zato što nema gledanja na sat, da li su krenuli, vratili se, koji je dan, kontrolni, iznenadna ispitivanja, jel treba da se popravlja ocena, nemam te muke i brige. Možemo da radimo šta i kako nam se radi- kaže Vasiljevićeva.

Pitanje koje Mirka i Vujadin već godinama dobijaju jeste kada će se venčati.

- Svako malo me pita Vujadin, uvek mu kažem: “vrlo rado, hoću, ali ti toliko malo vremena imaš od svog posla, to je svega dva puta godišnje po desetak dana. Mi smo svi željni tebe, našeg vremena, da radimo šta nam se radi i kako nam se radi“. To iskoristimo da otputujemo negde. Radeći emisiju “Svadba iz mog kraja“ uvidela sam koliko za svadbu ima priprema. Dosta prijatelja imamo u Beogradu, familije su se proširile, u inostranstvu imamo prijatelje te je broj zvanica porastao i baš bi trebala da bude ozbiljna organizacija. Uvek kažem, “hajde da otputujemo, do godine, do godine će svadba“ i tako već četrnaest godina. Pošto je Vujadin muškarac kod njega je lakše jer on ne razmišlja o dekoraciji. A ja moram i o liniji i da li sam naspavana - iskrena je glumica.

Pitanje koje Mirka i Vujadin već godinama dobijaju jeste kada će se venčati.
Pitanje koje Mirka i Vujadin već godinama dobijaju jeste kada će se venčati.foto: Damir Dervišagić

Mirka smatra da u svakoj porodici mora da se zna ko je stariji.

- Nekada sam ja stroži policajac, nekada Vujadin, tu treba držati zlatnu sredinu. Treba biti prijatelj sa decom da nemaju stegu, strah, da imaju poverenje, a opet da se znaju granice ko je dete a ko roditelj - iskrena je bila glumica.

Na pitanje da li planiraju proširenje porodice, kroz osmeh odgovara:

- Nikada ni Vujadin ni ja nismo razmišljali do broja pet da idemo. Ako nam se to ostvari Bože zdravlja, tu stajemo. Bili smo zadovoljni i sa prvim, pa sa drugim, sa trećim smo rekli - to je ozbiljna organizacija, sa troje smo zadovoljni. Posle sedam godina poželeli smo čisti miris, mekanu kožu i dobili četvrto dete. Da li će biti tačka ili tri tačke tu je vreme pred nama. Ne volim da kažem ne jer me život demantuje. Kada nešto baš želiš, to se ne desi kako ti želiš. Zadovoljni smo sa njih četvoro, ozbiljna je sad tu organizacija. Trudim se da kao vaga u jednom tasu držim moj život i glumu i da sve bude na istim visinama, da ništa ne zapostavim, za sada je tako. Šta će biti do četrdeset neke godine videćemo - kaže Mirka, prenosi Blic i nastavlja:

Mirka kaže da oseća da u njenoj kući počinje, za neke i najteže, tinejdžersko doba.
Mirka kaže da oseća da u njenoj kući počinje, za neke i najteže, tinejdžersko doba.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Na kraju uvek prevagne onaj tas gde je porodica jer je ona baza, daje nam mogućnost da budemo bolji i uspešniji, ali to je nešto što nam na kraju ostaje. Karijera dođe i prođe, dođu penzije, zrele godine i kada je lepo da imate sa nekim da popijete šoljicu čaja, da vam deca budu produžena ruka, da se radujete njihovim uspesima, ali lepo je biti i poslovno ostvaren. Uvek navijam za porodicu, ali i posao, zlatna sredina je najbolja. Nekad kažem, više sam u kući, pa nema posla, pa onda se bacim na posao, pa kažem: nije dobro da me kući nema, pa se vratim kući.

O fizičkom izgledu glumice mnogi pričaju jer izgleda dobro.

- Ne stižem da pratim novine i portale jer sam imala dosta obaveza, spojila sam i radno i paradno. Kad god imam vremena popijem kafu sa prijateljima, šetam, pišem. Prijatelji mi pošalju link ili slikaju objave, naravno da mi je drago kada bilo šta pozitivno izađe o meni- kaže ona, ali se ne buni kada je kritikovana u medijima:

- Kada je manje lepo, kažem dobro, svakog čuda tri dana dosta, proći će.

Dugo je živela u inostranstvu
Dugo je živela u inostranstvufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Deca u kamp, ja na festival pa da se svi odmorimo

Mirka kaže da oseća da u njenoj kući počinje, za neke i najteže, tinejdžersko doba.

- Njih troje su poprilično porasli i imaju svoje želje i volje, neko društvo. Bude delova dana kada se ne vidimo. Oni se organizuju, dogovore se, obaveste me, bitno da znam gde su, sa kim su i u koje vreme se vraćaju. Kada poštuju ta pravila nema problema. Budu dugo napolju, igraju fudbal, šetaju su i imaju svoje priče, jer već ulaze u pubertet. Dobro sam se ove godine organizovala, tako da su posetili dva tri sportska kampa, nove drugare upoznali, usavršili sportske tehnike a uz to, ja se odmorila od njih, oni od mene, a onda smo išli zajedno na more.

Dugo je živela u inostranstvu jer je pratila Vujadina prema ugovorima koje je potpisivao. Ipak, u narednom periodu njena baza je Srbija.

- Za sada mislim da se ništa ne menja, da ostajem u Beogradu. Već imam nešto isplaniramo i dogovoreno, tako da zbog toga htela ili ne, moram biti u Beogradu gde god bio Vujadin. Radujem se jer stvaram za sebe, kreativno nešto radim, bavim se glumom koja je, pored mog posla, deo mog krvotoka. Gluma je našla put do mene još kada sam bila dete. Kada sam osvestila šta bih da budem, to sam već postala- istakla je glumica.

Bonus video:

02:09

VUJADINOV I MOJ BRAK NIJE SAVRŠEN Mirka Vasiljević o nesporazumima sa suprugom: Kad čovek nešto STVARNO ŽELI on pronađe način

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.