NEDAVNO IZBACILE DUET, A SAD SE JAVNO "POTKAČILE": Isplivala PREPISKA JK I Milice Pavlović, svi u NEVERICI
Jelena Karleuša i Milica Pavlović, Foto: Instagram/karleusastar

SVE CRNO NA BELO

NEDAVNO IZBACILE DUET, A SAD SE JAVNO "POTKAČILE": Isplivala PREPISKA JK I Milice Pavlović, svi u NEVERICI

Jelena Karleuša i Milica Pavlović ne slažu se u svemu

Objavljeno:

Već i ptice na grani znaju da su Jelena Karleuša i Milica Pavlović odlične prijateljice. Njih dve su pronašle zajednički jezik, energije su im se poklopile pa ih sve češće možemo videti zajedno i na javnim događajima, a iz ovog lepog prijateljstva rodila se i saradnja.

Svetlost dana nedavno je ugladao i njihov duet "Mashallah", koji je u rekordnom roku zabeležio veliki uspeh, kao uostalom i ostale pesme sa novih albuma pop dive "Alfa" i "Omega" koje je nakon 11 godina jedan za drugim objavila.

Druga polovina avgusta definitivno je u znaku Karleuše. Nove pesme koje pomeraju granice naše muzike, glamurozno rođendansko slavlje osmišljeno u znaku prvog albuma "Alfa", a zatim i spektakularna promocija oba njena nova projekta na krovu jednog beogradskog tržnog centra, koja je okupila mnoštvo prijatelja, kolega i saradnika.

Fotografije koje se nižu na Karlinom "Instagram" profilu napravile su pravi bum na društvenim mrežama gde su definitivno najkomentarisanija tema, međutim jedna je privukla veliku pažnju, a razlog je prepirka dve poznate prijateljice.

Naime, sada nam je jasno da se Jelena Karleuša i Milica Pavlović ne konsultuju oko zajedničkih objava na najpopularnijom socijalnoj platformi, a nakon fotke koju je objavila sa svog party-ja, mlađa koleginica imala je šta da joj zameri, i to javno.

- Nepogrešivo me uvek zezneš sa slikama. Poludeću sa tobom. Ljudi jel imate vi ovakvu osobu u svojoj blizini? - uz mnoštvo smajlija napisala je Milica aludirajući da je nezadovoljna pomenutom fotkom, a Jelena joj na ovo nije ostala dužna:

Javna raspavka Karleuše i Milice Pavlović
Javna raspavka Karleuše i Milice Pavlovićfoto: instagram / karleusastar

- Tobom se bavim više nego svima zajedno! Nikad zadovoljna i mnogoooo razmažena - bio je početak ove simpatićne rasprave koja se nastavila još žešće.

- Gledaj sad šta sledi! - dodala je Jelena, dok je Milica shvativši da je u bezizlaznoj situaciji prokomentarisala: "Ajde UDRI, možeš ti to bolje".

Dijalog Jelene Karleuše i Milice Pavlović u njihovom prepoznatljivom stilu nikako nije mogao proći nezapaženo, a pored toga što je nasmejao brojne pratioce, pokazao je i koliko je ovo prijateljstvo transparentno, zaista iskreno i bez trunke foliranja.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.