INTIMA ISPOD DUBOKOG ŠLICA SAMO ŠTO NE ISKOČI: Jovani Jeremić SEVNULO ono što ne sme, ŠTA JE OVO?
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

provokacija

INTIMA ISPOD DUBOKOG ŠLICA SAMO ŠTO NE ISKOČI: Jovani Jeremić SEVNULO ono što ne sme, ŠTA JE OVO?

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je napravila pometnju u jutarnjem programu

Objavljeno: 10:55h

Jovana Jeremić je izabrala veoma interesantnu haljinu, koja je imala "lažni" beli brus koji je vireo iz haljine, dok je dole imala ogroman šlic.

Voditeljka je izazovno pozirala, a nema sumnje da su njeni atributi došli u prvi plan. Svima su za oko zapale i njene gole noge, koje je vešto skrivala ispod stola u studiju jutarnjeg programa.

Podsetimo, popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je pozirala u tanga kupaćem kostimu i izazvala haos na društvenim mrežama.

Jeremićeva se tada usnimila tokom letovanja u Crnoj Gori, dok je uživala u provodu u plažnom baru u Ulcinju. Jovana je svima je zapevala pesmu "Hajde da ludujemo", a prisutni su zapevali zajedno sa njom. Preko kupaćeg je imala mrežicu i tako obučena je skakala, dok su je svi snimali.

- Nova pesma, pokazala previše, portali vrište, prešla igricu, granice briše. Ženo kraljice, šta uradi naciji, muška populacija na reanimaciji. Nastaviće se... - podelila je Jovana na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video:

01:02

SPASLA SAM GORANA BREGOVIĆA! Jovana Jeremić ispričala kako je IZVUKLA rok legendu: Da me nije bilo izgubio bi SILNE HILJADE EVRA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.