RAJKOVIĆI KUPILI STAN OD MILON EVRA: Fudbaler sve čini kako bi USREĆIO manekenku, ovo su svi detalji
Predrag i Ana Rajković, Foto: Instagram/rajkovic__ana

IMA SE MOŽE SE

RAJKOVIĆI KUPILI STAN OD MILON EVRA: Fudbaler sve čini kako bi USREĆIO manekenku, ovo su svi detalji

Iako ne voli da govori o privatnom životu, Ana je jednom prilikom za medije istakla da ona i njen suprug ulažu svoj novac u nekretnine.

Objavljeno:

Golman i manekenka Predrag i Ana Rajković pazarili su luksuzni stan na Vračaru, a bračni par nije se tu zaustavio, pa su kupili i besnu mašinu o kojoj mnogi maštaju.

Reprezentativac Srbije i njegova supruga neretko ističu da ušteđevinu ulažu u nekretnine, jer žele da njihova deca budu obezbeđena, a kako Kurir prenosi, golman i njegova supruga su za novu nekretninu iskeširali neverovatnih milion evra.

U pitanju je stan u prizemlju sa velikim dvorištem, na čemu su posebno insistirali prilikom biranja lokacije. Dvorište će biti uređeno tako da u potpunosti bude podređeno njihovim sinovima, kojima će ovo biti idealno mesto za igru kada su u Beogradu. Tu će imati i bazen okružen zelenilom, a za samo opremanje zadužena je Ana, koja je već angažovala dizajnere enterijera kako bi joj pomogli.

Iako su i do sada živeli u luksuznom penthausu na Vračaru sa otvorenim krovom, Rajkovići su shvatili da bi im zbog dece ipak više odgovarao stan u prizemlju i većim prostorom napolju, tako da su posle dužeg traganja našli jedan u gradnji, koji im je odmah zapao za oko.

Predrag i Ana će se u novi životni prostor useliti za nekoliko meseci, kad radovi, koji su se malo odužili, konačno budu završeni, dok će stan u kome sada žive prodati.

Kao što je poznato, golman trenutno brani za španski klub Majorka, gde porodica živi već godinu dana, nakon što su se na ovo ostrvo preselili iz Francuske, gde su živeli tri godine. Kad im obaveze to dozvole, oni dosta vremena provode i u Beogradu, a kupovina novog stana, koji će biti prilagođen i potrebama njihove dece, bio je logičan izbor za sportistu i njegovu lepu suprugu, inače, bivšu rukometašicu.

Iako ne voli da govori o privatnom životu, Ana je jednom prilikom za medije istakla da ona i njen suprug ulažu svoj novac u nekretnine.

- Peđa i ja uvek razmišljamo o budućnosti i tri koraka unapred, zato i ulažemo u nekretnine. Ima ko da ih nasledi i cilj nam je da nam deca budu obezbeđena, a nekretnine su najbolja sigurnost - rekla je Rajkovićka.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.