OVO JE MAJKA ANE NIKOLIĆ: U sedmoj deceniji IZGLEDA SAVRŠENO, godine joj NE MOGU NIŠTA (FOTO)
Ana Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

OVO JE MAJKA ANE NIKOLIĆ: U sedmoj deceniji IZGLEDA SAVRŠENO, godine joj NE MOGU NIŠTA (FOTO)

Majka Ane Nikolić, Miljana privukla je veliku pažnju svojim fizičkim izgledom!

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić uvek je važila za jednu od najzgodnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a iako je neko vreme imala bitku sa viškom kilograma, Ana je uspela da sredi svoju liniju i ponovo dotera svoje telo u fazu u kojoj je bilo pre porođaja.

Pevačica je često bila na meti žestokih komentara zbog zbog fizičkog izgleda, a mnoge kritike je dobijala jer su njeni pratioci smatrali da su dijete uzele maha i da je postala previše mršava. Ana je jednom prilom otkrila da iako je ona imala muke sa kilogramima, njega majka nije imala takve situacije, pa i u sedmoj deceniji ima izgled za pozavideti.

- Moja majka, bez komentara. Ne mogu da se vadim na genetiku - napisala je Nikolićeva tom prilikom ispod fotografije koju je podelila na društvenoj mreži Instagram, a pozitivni komentari su se nizali kao ludi.

Kako izgleda majka Ane Nikolić?
Kako izgleda majka Ane Nikolić?foto: Damir Dervišagić

- Svaka čast, kakva žena, brutalno izgleda - glasili su neki od komentara koji su fanovi pevačica ostavili ispod fotografije njene majke Miljane.

Podsetimo, pevačica se nedavno pojavila na rođendanu svoje ćerke Tare sa tri sata zakašnjenja, jer je doživela nezgodu pri polasku na proslavu. Ona je, kako smo tada saznali, pala na stepenicama i isprljala se. Međutim, s obzirom na to da je i sama bila svesna da mnogo kasni, ona nije imala vremena da se vrati u stan i da se presvuče, pa je uprkos bolovima krenula na žurku svoje mezimice.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.