BILA JE PUSTI SAN SRPSKIH FUDBALERA: Najlepše LICE Jugoslavije nestalo je sa scene, EVO gde je danas
Andrijana Dabetić Anči, Foto: Pritnscreen/Happy

zvezda

BILA JE PUSTI SAN SRPSKIH FUDBALERA: Najlepše LICE Jugoslavije nestalo je sa scene, EVO gde je danas

Andrijana je 1994. godine bila proglašena za Mis Jugoslavije, a pored toga je snimila i šest muzičkih albuma.

Objavljeno:

Tokom devedesetih godina, Andrijana Dabetić Anči je blistala kao zvezda. Međutim, napustila je javnu scenu i usredsredila se na majčinsku ulogu, posvećujući se svom sinu.

Ono što ostaje nedorečeno sve do danas jeste identitet oca njenog deteta, pošto Andrijana nikada nije želela da otkrije tu ličnu informaciju.

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje... - izjavila je Andrijana svojevremeno za "Svet".

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/andrijanadabetic_official

Andrijana Anči Dabetić devedesetih je bila omiljena i među fudbalerima. Ali, ni ona nije bila imuna na njih. Sa nekima je bila u vezi, a najveća ljubav među sportistima, bio joj je Vladan Lukić, piše Kurir.

Ona je prošle godine izbacila i novu pesmu, a evo kako danas izgleda.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.