JEL MOGUĆE DA JE TAMO OTIŠLA? Voditeljka IZNENADILA SVE ovom odlukom, a tek da vidite šta je OBJAVILA
Sanja Kužet, Foto: Espreso

NEVEROVATNO!

JEL MOGUĆE DA JE TAMO OTIŠLA? Voditeljka IZNENADILA SVE ovom odlukom, a tek da vidite šta je OBJAVILA

Voditeljka je puna avanturističkog duha

Objavljeno:

Voditeljka muzičkog takmičenja „Zvezde GrandaSanja Kužet sve je iznenadila kada je nastavila letovanje na destinaciji za koju se malo ko odlučuje tokom jula i avgusta.

Nakon sjajnog provoda na moru u Istri gde je odmarala sa porodicom u jednom luksuznom rizortu, zanosna brineta vratila se kući na nekoliko dana.

Potom je nastavila odmor u prirodi u okolini Kraljeva, da bi sada ponovo spakovala kofere i sela u avion.

Pokazala je planine Švajcarske
Pokazala je planine Švajcarskefoto: printscreen/instagram/sanja_kuet

Voditeljka je objavila snimak iz aviona ispod kojeg se video jedan planinski masiv, a Madonina pesma „Holiday“ bio je jasan pokazatelj da se radi o nastavku odmora.

To i ne čudi s obzirom da je preostalo još malo vremena pred početak nove sezone popularnog muzičkog takmičenja i Sanja je čvrsto rešila da odmor iskoristi do kraja kako bi dobro napunila baterije i stigla sveža na početak snimanja.

Mnoge je ipak iznnadio planinski masiv u vreme dok vazduh i zemlja gore u Beogradu, a nešto kasnije Sanja je u videu otkrila i gde se zapravo zaputila.

Odmor je nastavila u Ženevi
Odmor je nastavila u Ženevifoto: Printscreen/Instagram/sanja_kuzet

-Ženeva, Švajcarska – označila je prelepa vodteljka gde se nalazi, a muzčki ritam kojim je „podvukla“ snimak jasno je stavio do znanja da odmor još nije prošao i da je ovo samo nastavak prelepog letnjeg uživanja, ovoga puta na drugoj ne tako uobičajenoj letnjoj destinaciji.

Podsetimo Sanja je nedavno u Rovinju proslavila rođendan, a nešto ranije je sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem prolsavila i godišnjicu ljubavi, a pravu atmosferu za ove romantične trenutke upotpunilo je i to što su bili na obali mora.

Bonus video:

00:07

Sanja Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.