KO JE STEVA SIMEUNOVIĆ O KOM BRUJI CELA SRBIJA? Oženio 30 godina mlađu, a zbog GOLIŠAVIH FOTKI ih URNIŠU
Par koji šokira, Foto: Printscreen Instagram/zorana.simeunovic

ljubav je to

KO JE STEVA SIMEUNOVIĆ O KOM BRUJI CELA SRBIJA? Oženio 30 godina mlađu, a zbog GOLIŠAVIH FOTKI ih URNIŠU

Njegovo ime je jako cenjeno i poštovano, a zbog fotke sa suprugom postao je tema broj jedan u Srbiji

Objavljeno:

Poslednjih par dana svi bruje o Stevi Simeunoviću i njegovoj mladoj i lepoj supruzi Zorani i to baš zbog golišavih fotografija sa mora kao i razlike u godinama.

Mnogi su sada tek po prvi put čuli za njegovo ime, a on je već godinama veliki estradni moćnik. Espreso vam sada otkriva sve o ovom muškarcu.

Steva Simeunović je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi. On je kompozitor i tekstopisac, a sarađivao je sa najvećim estradnim imenima iz naše zemlje.

Fotografija o kojoj bruji Balkan
Fotografija o kojoj bruji Balkanfoto: Printscreen Instagram/zorana.simeunovic

Neke od pesama koje sigurno znate, a na kojima stoji Stevin potpis su: “Za nas kasno je”, “Bela ciganka”, “Okovi”, “Sama i nervozna”, “Kraljica trotoara”, “Nema ništa, majko, od tvoga veselja"...

On je svakako zaslužan za uspeh mnogih pevača koje je proslavio pesmama koje je uradio. Inače, nekada je bio i u žiriju „Zvezde Granda“, gde ga je narod najviše i upamtio.

2018. godine se oženio mladom pevačicom Zoranom
2018. godine se oženio mladom pevačicom Zoranomfoto: Instagram printscreen/zorana.simeunovic

2018. godine se oženio mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime. Oni su tada napravili svadbu na kojoj je bilo pola estrade.

Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Viki Miljković, Stoja, Mile Kitić, Jana, Vesna i Đole Đogani, Cvijetin Nikić, samo su neka od imena pevača koji su se u tada okupili da proslave ljubav ovih ljudi.

1 / 7 Foto: Print Screen Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Ono što smo uspeli da saznamo je da su za prvi ples odabrali pesmu “Kafanska pjevačica” koju je za mladence i svatove specijalno otpevao pevač Emir Habibović.

Nakon svadbe, Zorana se bacila i na svoju karijeru, budući da joj je ljubavni život već ispunjen. Zorana je objavila pesmu koju je snimila sa Anom Bekutom, a njena karijeta je od tad krenula uzlaznom putanjom. To je prva pesma koju je snimila Bekuta nakon smrti svog partnera Milutina.

 Zorana se bacila i na svoju karijeru
Zorana se bacila i na svoju karijerufoto: NENAD KOSTIĆ

Steva je govorio da joj je neizmerno zahvalan na tome, kao i da je pokazala kakav je čovek i drug.

Inače, njih dvoje su nedavno u Nišu nagrađeni priznanjima koja nose imena Car Konstantin i Carica Teodora - Steva je dobio nagradu za dugogodišnji rad na estradi, a Zorana za otkriće godine.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.