CECA I LUKAS NAPRAVILI LOM NA ROMSKOJ SVADBI: Priča se da su uzeli VRTOGLAVU SUMU NOVCA, jedna stvar sve FRAPIRALA
Svadba, Foto: Dragan Kadić

BOGATO

CECA I LUKAS NAPRAVILI LOM NA ROMSKOJ SVADBI: Priča se da su uzeli VRTOGLAVU SUMU NOVCA, jedna stvar sve FRAPIRALA

Poznate su priče da pevačici na raznim proslavama dobro zarađuju

Objavljeno: 11:57h

Na romskoj svadbi u okolini Beograda, na kojoj su pevali Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas, sve je bilo puno sjaja, glamura, i roditelji mladenaca nisu štedeli ni u čemu.

Najveće šok i iznenađenje je izazvala ogromna mladalačka torta, koja je više ličila na "soliter". Kako su mediji nezvanično saznali, torta je bila teška pola tone, a celi tim jedne poslastičarnice je radio na njenoj izradi.

Sudeći po cenama na sajtu, kilogram mladalačke torte košta 1.680 dinara, pa računicom ispada da je torta koštala 840.000 dinara, odnosno nešto više od 7.000 evra, bez dekoracija.

Na romskoj svadbi u okolini Beograda, na kojoj su pevali Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas, sve je bilo puno sjaja, glamura
Na romskoj svadbi u okolini Beograda, na kojoj su pevali Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas, sve je bilo puno sjaja, glamurafoto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Torta je bila od pet spratova, visoka više od metar i po, a u prečniku skoro metar.

Porodice mladenaca uložile su ogroman novac za gala slavlje, na kojem je bilo oko 1.500 gostiju. i na muzici se nije štedelo, Ceca je za sat vremena navodno uzela oko 50.000 evra.

Najveće šok i iznenađenje je izazvala ogromna mladalačka torta, koja je više ličila na 'soliter'
Najveće šok i iznenađenje je izazvala ogromna mladalačka torta, koja je više ličila na "soliter"foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Ona se pojavila posle ponoći, otpevala svoje najveće hitove, a potom je za njom na binu izašao Aca Lukas, koji je navodno uzeo 30.000 evra. "Domaćan" svadbe bio je Bora Santana, koji je pored honorara, uzeo i dobar bakšiš.

Bonus video:

00:09

Aca Lukas specijalni gost, sa Ilicem otpevao “Bili smo drugovi”

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.