NAPADNUTA SORAJA! Čekali su da završi večeru, a onda su je sačekali ispred kola! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

horor ispred restorana

NAPADNUTA SORAJA! Čekali su da završi večeru, a onda su je sačekali ispred kola! (FOTO)

Iako se činilo da će joj poslovna saranja doneti samo dobrobit, atraktivna voditeljka brzo se našla u situaciji koja je mogla mnogo da je košta
Objavljeno: 09:36h

Atraktivnoj Soraji Vučelić trenutno cvetaju ruže i na emotivnom, ali i na poslovnom planu, o čemu svedoči podatak da je nedavno prodala čak tri apartmana u Baru uglednoj bogatašici iz Turske, sa kojom je posao trebalo da privede kraju baš u Istanbulu, gde je nekoliko dana bila njena gošća.

foto: Printscreen Instagram

- Otišla je tamo da završi šta ima, trebalo je da se ispotpisuju još neka dokumenta. Ta gospođa koja je kupila stanove baš je zgotivila Soraju, pa ju je pozvala da ostane kod nje nekoliko dana i upozna Istanbul, što je ona prihvatila – otkriva bliska prijateljica voditeljke i starlete i dodaje da ona nije ni slutila da će brže-bolje jedva čekati da se vrati kući.

foto: Printscreen / Instagram / sorajavucelic

Pretposlednju noć u glavnom gradu Turske Soraja će pamtiti dok je živa, a sve zbog incidenta koji se desio u blizini jednog luksuznog restorana, gde je večerala sa svojom novom prijateljicom iz Istanbula.

- Opasan je to kraj, stalno je neki haos i eto, ona se baš našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Neki lokalni momci videli su iz kog restorana izlaze, pa su iskoristili to što su bile same i napali ih na putu do auta i oteli im torbe – kaže izvor blizak Soraji i dodaje da ona nije znala šta ju je snašlo.

foto: Printscreen/ Instagram/ Soraja

- Zaledila se od straha bukvalno, tresla se dok mi je prepričavala šta joj se desilo! A sve se to desilo tik do automobila. Gurnuli su ih na auto i oteli torbe, ali je obezbeđenje restorana čulo vrisku, pa su odmah doleteli, tako da su se pukom srećom izvukle, bukvalno u poslednjem trenutku. Policija je brzo stigla, a stvari su im odmah vraćene – kaže drugarica atraktivne voditeljke i dodaje da im je osoblje restorana kasnije objasnilo da do ovakvih nemilih scena, nažalost, često dolazi u blizini restorana, a da su meta uglavnom žene.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.