DA LI JE OVO MOGUĆE? Posle MEDIJSKE ILEGALE oglasila se Danijela Vranić: Kupila stan u BEOGRADU NA VODI
Foto: Damir Dervišagić

KO BI REKAO?

DA LI JE OVO MOGUĆE? Posle MEDIJSKE ILEGALE oglasila se Danijela Vranić: Kupila stan u BEOGRADU NA VODI

Folk zvezda koja se proslavila pesmama "Da ne vidi ona" i „Niko kao ti" planira povratak na muzičku scenu, a sada se oglasila posle duge medijske pauze

Objavljeno: 09:55h

Danijela Vranić je kupila stan u "Beogradu na vodi"! Folkerka koja se pre 10 godina povukla iz javnosti, nedavno se preselila u novi stan.

- Stan u kojem sam živela pored beogradske Arene prodala sam još pre pet godina. Kupila sam nekretninu u Beogradu na vodi" i tu se sada krijem od medija. Pisalo se da sam se vratila da živim kod roditelja u Valjevo, ali to nije tačno - kaže Vranićeva i dodaje da su joj prve komšije mnoge kolege sa estrade.

- Srela sam Viki Miljković i fino smo se ispričale. Znam da i Đani ovde ima stan, ali na njega još nisam naletela.

Danijela Vranić je kupila stan u 'Beogradu na vodi'
Danijela Vranić je kupila stan u "Beogradu na vodi"foto: Damir Dervišagić

Folk zvezda koja se proslavila pesmama "Da ne vidi ona" i „Niko kao ti" planira povratak na muzičku scenu.

- Planiram povratak na estradu, ali nisam ni za kakve pompezne intervjue. Ne prija mi više to. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali biće uskoro. Jelena Trifunović mi je uradila pravi hit, vratiću se u velikom stilu!

Razočarala se u kolege Danijela Vranić kaže da se razočarala u kolege jer joj niko nije pružio podršku kada je prolazila kroz najteži period u životu.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

- Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo - rekla je Danijela jednom prilikom.

Bonus video:

02:20

SITUACIJA JE DRAMATIČNA, GRCI SU OGORČENI Stanojević: U celoj zemlji je jako loša klima, SAMO VATROGASCI daju sve od sebe

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.