KAĆA VARALA BUHU?! Nemanja otkrio detalje raskida: Kad god ode iz Srbije na dan-dva... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll

čumetov bratanac prevaren?

KAĆA VARALA BUHU?! Nemanja otkrio detalje raskida: Kad god ode iz Srbije na dan-dva... (FOTO)

Taman kada je trebalo da se usele u dvorac na Savi, pukla ljubav između Grujićeve i njenog dečka
Objavljeno:

Katarina Grujić i Nemanja Buha raskinuli su dvogodišnju vezu taman kada je trebalo da započnu zajednički život u njegovom dvorcu na Savskom nasipu.

Pevačica je ostavila bratanca bivšeg vođe „surčinskog klana“ Ljubiše Buhe Čumeta i sa njim prekinula svaki kontakt. Kaća je, tvrde izvori, stavila tačku na njihovu ljubav jer nije više mogla da trpi Nemanjine izlive ljubomore, a sad joj se on sveti pričama da ga je varala, piše Kurir.

foto: Printskrin: Instagram/katarinagrujic.doll

- Ako ga je prevarila s tobom, prevariće i tebe - napisao je Buha na Fejsbuku aludirajući na Kaću. Prema rečima izvora bliskog pevačici, zvezdi „Granda“ je najviše smetalo kada joj se dečko mešao u posao.

- Dok je Kaća bila s njim u vezi, nikada nije pogledala drugog muškarca. Maksimalno mu je bila posvećena i nijednog trenutka nije poželela drugog. Poslednjih meseci Nemanja je često pokazivao izlive ljubomore. Bio je ljut zbog Kaćinog posla, što ona nije mogla da toleriše. Kad god ode da peva van Srbije i bude po dva-tri dana odsutna, on je napada bez razloga i svašta umišlja - rekao je jedan njihov zajednički prijatelj.

foto: Damir Dervišagić

Pozvali smo folkerku za komentar i ona je potvrdila naša saznanja o raskidu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.