NEKADA PRED KAMERAMA RAZMENJIVALI NEŽNOSTI, A SAD LJUTI NEPRIJATELJI: Bivši joj BRUTALNO odgovorio, baš NEPRIJATNO
Pevačica, Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

žeštoko

NEKADA PRED KAMERAMA RAZMENJIVALI NEŽNOSTI, A SAD LJUTI NEPRIJATELJI: Bivši joj BRUTALNO odgovorio, baš NEPRIJATNO

Nedavno je pevačica na društvenoj mreži prozvala svog bivšeg dečka, a sada joj je on odgovorio

Objavljeno: 16:22h

Iako dugo nije komentarisala Anđela Rankovića, sa kojim je bila u vezi, Teodora Džehverović je naprasno prekinula tišinu, pa ga javno potkačila na svom Instagram profilu.

Naime, ona je objavila nove fotografije u kupaćem kostimu, gde su joj neprestano stizali komentari, a jedan ju je posebno pogodio, pa je momentalno morala da odgovori.

- Samo si obična kič - bič. Smorila si više sa tim pozama jednim te istim. Toliko izgledaš istrošeno da je to strašno - glasio je komentar, na koji je Teodora odmah odgovorila.

Iako dugo nije komentarisala Anđela Rankovića, sa kojim je bila u vezi, Teodora Džehverović je naprasno prekinula tišinu, pa ga javno potkačila na svom Instagram profilu
Iako dugo nije komentarisala Anđela Rankovića, sa kojim je bila u vezi, Teodora Džehverović je naprasno prekinula tišinu, pa ga javno potkačila na svom Instagram profilufoto: prentscreen/teodoradzehverovic

- Čim vidim da pratiš profil Apolon sa Zvezdare, sve mi je jasno - rekla je Teodora, pa provukla Anđela, koji nosi upravo ovaj epitet.

Naravno, do Rankovića je stigla ova Teodorina prozivka, na koju je on uzvratio putem svog Instagram profila. Objavio je novi stori, sa vrlo oštrom porukom:

Do Rankovića je stigla Teodorina prozivka, na koju je on uzvratio putem svog Instagram profila
Do Rankovića je stigla Teodorina prozivka, na koju je on uzvratio putem svog Instagram profilafoto: prentscreen/instagram/andjelo7

- Kažu da sam ku*ac, pa me ne vade iz usta - napisao je Anđelo, uz poljubac.

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.