ZBOG OVOGA SE RAZVELA DUBRAVKA MIJATOVIĆ? Svi su BRUJALI o PREVARI, a posle toliko godina pojavili se i DETALJI
Dubravka Mijatović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ovo niste znali

ZBOG OVOGA SE RAZVELA DUBRAVKA MIJATOVIĆ? Svi su BRUJALI o PREVARI, a posle toliko godina pojavili se i DETALJI

Dve godine nakon sudbonosnog susreta, 2000. godine par je stupio u brak, a ubrzo su dobili i ćerkicu Ivu

Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih glumica, posebno devedesetih godina zasigurno je bila Dubravka Mijatović koja je srca publike osvojila igrajući u serijama "Srećni ljudi" i "Bolji Život", a kasnije i u mnogim značajnim ostvarenjima među kojima i "Tri palme za dve bitange i ribicu".

Upravo ova rola donela joj je životni preokret jer je na snimanju upoznala čoveka za kojeg je kasnije odlučila da se uda. Reč je o glumcu Goranu Radakoviću koji je pre Marinka Madžgalja osvojio srce lepe umetnice i koji je prvi muž Dubravke Mijatović.

Dve godine nakon sudbonosnog susreta, 2000. godine par je stupio u brak, a ubrzo su dobili i ćerkicu Ivu, međutim ljubav nije dugo potrajala, te su oni odlučili da se raziđu mirnim putem.

Goran Radaković
foto: Dragana Udovičić

Ipak, kako su pojedini domaći mediji pisali, razlog razvoda bio je varanje sa obe strane, Gorana su povezivali sa izvesnom direktorkom marketinga, a Dubravku sa Marinkom sa kojima su nakon kraha braka oboje kasnije stupili u bračne zajednice i ponovo se ostvarili u ulozi roditelja, piše Story.

Dubravka Mijatović
foto: Dragana Udovičić

I pored svega, prvenstveno zbog zajedničkog deteta, nekadašnji partneri nastavili su da neguju prijateljski odnos, a prvi muž Dubravke Mijatović o njoj je uvek pričao biranim rečima ističući da je divna majka i da zajedno učestvuju u Ivinom vaspitanju.

Bonus video:

10:34

LUNA PRIZNALA KOJI ANABELIN BIVŠI JU JE PIPKAO, A NIJE ANDREJ: Bićete u ŠOKU, njega ste sigurno ZABORAVILI! (VIDEO)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.