KAŽU DA JE OVO BOSANSKI VERSAJ! Draško Stanivuković ROĐEN i ŽIVI u čistom LUKUSZU: Zbog ove VILE su mnogi u TRANSU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KAŽU DA JE OVO BOSANSKI VERSAJ! Draško Stanivuković ROĐEN i ŽIVI u čistom LUKUSZU: Zbog ove VILE su mnogi u TRANSU

Od izgleda njegove vile zastaje dah.

Objavljeno: 07:50h

Draško Stanivuković ovih dana ponovo je u centru pažnje srpske javnosti, a sve zbog svoje odluke da pojedinim izvođačima iz Srbije ne dozvoli da nastupaju u Banjaluci, gradu u kojem je on gradonačelnik.

Kako je istakao, "Banjaluka neće podržati neprimeren sadržaj", pod čime je mislio na pesme i nastupe srpskog dvojca Desingerica i Pljugica. Među zabranjenima je i Anđela Ignjatović Breskvica.

I dok ga jedni podržavaju, a drugi traže izvinjenje, Draško u Banjaluci radi svoj odgovorni posao, a pored toga privatno uživa u luksuzu u kom je i rođen.

01:00

Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima

Od izgleda vile zastaje dah.

Kako je tada rekao ekipi Telegrafa - nema šta da krije, jer je sve pošteno zarađeno i ruke njegove porodice su čiste, ali ne želi da ističe porodično bogatstvo, već planove za najveći grad Republike Srpske kojih ima pregršt.

Kao mali, Draško je obožavao Titanik, pa ne čudi što repliku čuvenog stepeništa iz filma ima napravljenu u porodičnoj kući.

U kući je i bogata biblioteka u kojoj, kako je rekao, kada je u kući provodi najviše vremena.

Skoro sve knjige koje ima je pročitao, a među brojnim knjigama ima mnoštvo onih koje se tiču srpske istorije, Andrićeva dela, knjiga o Patrijarhu Pavlu...

U prostoriji za proslave imaju unikatni nameštaj - čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umetnička dela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata.

Tu su i brojne ikone, porodične fotografije, slika Draškovog pokojnog strica po kojem je dobio ime, bake i deke... Naravno, tu su i slike sa Draškovim ljubimcem, bernardincem.

1 / 4 Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/AREA7

Inače, u kući u kojoj je on je i nešto manja kućica u kojoj sada živi samo njegova baka Gospava, jer je deda 2022. preminuo.

Sa narodom sam delio sve, i one srećne dane, ali i one tužne. Današnji događaj, ali sve što od sada budem radio u Banjaluci i za Banjaluku posvećujem svom dedi, čoveku koji mi je bio najveća podrška i koji me je zajedno sa bakom othranio i vaspitao, a koji nas je nažalost jutros zauvek napustio - napisao je tada Stanivuković na Fejsbuku.

- Ma koliko teški trenuci bili, znam da bi bio ponosan da vidi da ovu borbu nastavljamo snažno i odlučno, a tako ćemo i činiti - dodao je.

Bonus video:

01:00

Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.