NJEN GLAS BISMO PREPOZNALI IZ PRVE, ZNAMO JE KAO ĐOŠINU ŽENU: Doživela je veliku tragediju, evo kako DANAS IZGLEDA
Jelena Čvorović Paunović, Foto: Printscreen

KO SE SEĆA?

NJEN GLAS BISMO PREPOZNALI IZ PRVE, ZNAMO JE KAO ĐOŠINU ŽENU: Doživela je veliku tragediju, evo kako DANAS IZGLEDA

I dalje je aktivna glumica, ali se češće pojavljuje u pozorištu

Objavljeno:

Ovih dana aktuelna je repriza domaće serije "Porodično blago". Jedni od glavnih likova su Đoša i Zorka, koje tumače Bogoljub Mitić i Jelena Čvorović Paunović.

Jelenu gotovo da svi pamte po toj ulozi i ulozi u seriji "Srećni ljudi", a malo ko zna da je ona i danas aktivna glumica ali se sada češće pojavljuje u pozorištu.

Nažalost, Jelena je pre nekoliko godina izgubila supruga, što je izazvalo veliku tugu u njenom srcu. Ipak, njena prošlost nosi i zanimljive priče.

Kada je imala 15. godina upoznala mladića koji je služio vojsku i bio je čak 12 godina stariji od nje. Iako tada nije imala posebne emocije prema njemu, fascinirao ju je njegov svirački talenat na violini. Njegovo prisustvo je donekle uticalo na nju da se zainteresuje za glumu.

Prikazao joj je kako izgleda akademija na kojoj je i sam studirao. Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon.

Pre nekoliko godina ponovo ga je srela. On se preselio u Švedsku, tamo se i oženio prvakinjom Štokhlomske opere i dalje tamo živi.

Jelena se udala, i dobila ćerku koja se takođe bavi glumom.

- Moja ćerka mi je jednom rekla kako niko ne veruje da joj je majka glumica. Ali, kada sam radila u pozorištu, snimala serije, situacija se promenila u njenom društvu - izjavila je ona u jednom intervjuu.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.