DANIJELI VRANIĆ BANKA ODUZELA STAN? Pevačica se ZBOG KREDITA oprostila od nekretnine, ovo su SVI DETALJI
Danijela Vranić, Foto: Damir Dervišagić

šok

DANIJELI VRANIĆ BANKA ODUZELA STAN? Pevačica se ZBOG KREDITA oprostila od nekretnine, ovo su SVI DETALJI

Nekadašnja "kraljica splavova", koja je važila za jednu od najpopularnijih folkerki na estradi, povukla se pre više od deset godina sa scene.

Objavljeno:

Danijela Vranić ostala je bez nekretnine u blizini beogradske Arene, koju je kupila od pevanja u jeku popularnosti.

Pevačici je drugi stan, za koji je podigla kredit, navodno banka oduzela zbog zaostalih neplaćenih rata.

Nekadašnja "kraljica splavova", koja je važila za jednu od najpopularnijih folkerki na estradi, povukla se pre više od deset godina sa scene. Svojevremeno se pisalo da je kupila stan u Beogradu na vodi, pa da se iz prestonice preselila za Valjevo kod roditelja, a prema poslednjim informacijama koje su se pojavile u javnosti, sada živi u mestu Koceljeva.

Međutim, Danijela je u jeku karijere, kada je nastupala širom Evrope i regiona, sebe obezbedila sa još jednim stanom koji se nalazio na Novom Beogradu. Upravo ta nekretnina nedavno joj oduzeta zbog neisplaćenih rata za kredit, piše "Kurir".

- Danijela je, nakon što je završila sa muzičkom karijerom, imala ušteđevinu, od koje je nekoliko meseci živela. Kad je napustila Beograd, otišla je kod svojih roditelja, a rate kredita nije plaćala. Probala je da izda taj stan kako bi imala za rate jer se radi o kreditu u švajcarcima, međutim, trebalo joj je novca i za život. Dugo se borila, a onda nije mogla više i taj stan su joj oduzeli - govori izvor pomenutog lista i dodaje:

Danijeli Vranić banka oduzela stan
Danijeli Vranić banka oduzela stanfoto: Damir Dervišagić

- Pevačici nije bilo svejedno, ali nije imala drugog izbora. Pokušavala je da nađe izlaz iz ove situacije, međutim, s obzirom na to da se povukla sa scene, nije htela da traži pomoć od ljudi koje je poznavala odranije, da ne bi ova priča došla do medija, pa se od tog stana oprostila. Nakon što je izgubila stan, čak se i šalila na svoj račun, pa je pričala: "E, sad mi ništa više nije ostalo od pevačke karijere." Danas ne znam gde je ona, ali sam čuo ono što i svi, da je u nekom selu blizu Valjeva i da ne planira da se vrati na muzičku scenu.

Inače, probleme sa kreditom u švajcarcima imale su i druge poznate ličnosti, poput Goce Tržan i Goge Sekulić.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.