OŽENILA SE OMILJENA ZVEZDA GRANDA: U jednom momentu nastao potpuni HAOS, svi pali u TRANS
Venčanje, Foto: Instagram printscreen/arminjusufovicofficial

čestitamo

OŽENILA SE OMILJENA ZVEZDA GRANDA: U jednom momentu nastao potpuni HAOS, svi pali u TRANS

Armin i njegova izabranica venčali su se u krugu najbližih

Objavljeno:

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Armin Jusufović pre nekoliko meseci verio je svoju devojku Ajlu, a par nije mogao da dočeka dan kada će stati na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno „Da“.

U prisustvu porodica i prijatelja, Armin i njegova izabranica juče su se venčali, nakon čega je svadbeno veselje nastavljeno u jednom restoranu.

Mladoženja je za ovu priliku odabaro klasično crno odelo sa kravatom, dok je mlada zablistala u uskoj venčanici sa otvorom na leđima, modela „sirena“ koja je savršeno naglasila njenu vitku liniju.

Nekadašnji učesnik 'Zvezda Granda' Armin Jusufović pre nekoliko meseci verio je svoju devojku Ajlu
Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Armin Jusufović pre nekoliko meseci verio je svoju devojku Ajlufoto: prentscreen/instagram/arminjusufovicofficial

Iako su imali bend koji ih je zabavljao tokom cele proslave, mladi pevač nije mogao da propusti priliku da ne zapeva na svojoj svadbi, a pored hitova uz koje su skakali ,svi se raznežili kada je otpevao čuvenu pesmu Tome Zdravkovića „Za Ljiljanu“.

U prisustvu porodica i prijatelja, Armin i njegova izabranica juče su se venčali, nakon čega je svadbeno vesleje nastavljeno u jednom restoranu.
U prisustvu porodica i prijatelja, Armin i njegova izabranica juče su se venčali, nakon čega je svadbeno vesleje nastavljeno u jednom restoranu.foto: prentscreen/instagram/arminjusufovicofficial

Da je svestran pevač pokazao je mnogo puta, pevajući od Merlina do Sinana zbog čega je od brojnih velikih zvezda mnogo puta dobio epitet jednog od najboljih vokala koji su se ikada pojavio u „Zvezdama Granda“, a iako mu je pobeda izmakla, nastavio je da niže poslovne uspehe, za koje mu je vetar u leđa dala ljubav i sada supruga koju je juče i oženio.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Grand Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.