OMILJENA STARLETA SRPSKIH FUDBALERA GOLOTINJOM ZAKUCAVA ONE SA NAJSLABIJIM SRCEM: Sajtovi za odrasle PLAČU za njom
Nataša Šavija, Foto: Instagram printscreen/natasa.savija

grmi!

OMILJENA STARLETA SRPSKIH FUDBALERA GOLOTINJOM ZAKUCAVA ONE SA NAJSLABIJIM SRCEM: Sajtovi za odrasle PLAČU za njom

Ovo samo Nataša Šavija može da smisli.

Objavljeno:

Nataša Šavija, koja je brutalno pretučena od strane Stefana Karića, nakon oporavka, nastavila je da snima seksi videa i kači ih na svom Instagram profilu. Navodno je starleta samo od jednog seksi snimka zaradila 3.500 evra.

Ovaj eksplicitni video, na kom starleta prostore veš, oskudno obučena, je izazvao veliki bum. Dok su jedni kritikovali Šaviju, drugi se divili njenom telu, a ona je zgrnula ozbiljnu sumu novca.

Eksplicitne fotke pogledajte OVDE.

Ona je donedavno bila u agoniji zbog povreda koje joj je Karić naneo na licu, pa nije mogla da se snima jer je bila u podlivima.

- Dugo nisam mogla da se snimam i fotografišem jer ne izgledam lepo zbog povrede. Lice mi je unakaženo, niko neće da plati da me gleda ovakvu, s modricama i podlivima. Nisam ništa zarađivala dok rane nisu zacelile, a sada mogu da raširim veš i uzmem 3.500 evra. Oporavljam se i gledam da što pre počnem da zarađujem kao nekada, kao što sam pre svega što me zadesilo - rekla je nedavno Šavija.

Sada je ponovo aktivna na društvenim mrežama, gde neretko obraduje pratioce baš ovakvim sadržajem i zbog toga je (uglavnom) muškarci obasipaju komplimentima, a mnogi komentarišu da starleta nikada nije izgledala bolje.

Zbog ovih scena Šavija zgrće novac, a pažnje definitivno ima na pretek.

Bonus video:

00:17

Evo kako izgleda Nataša Šavija posle operacije

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.