UNUKA ĐORĐA MARJANOVIĆA PRAVA JE BOGINJA: Njena OBJAVA napravila pravu BURU na mrežama, svi joj se DIVE
Đorđe Marjanović, Foto: prentscreen/youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

prelepa

UNUKA ĐORĐA MARJANOVIĆA PRAVA JE BOGINJA: Njena OBJAVA napravila pravu BURU na mrežama, svi joj se DIVE

Ana je neko kome se mnogi dive

Objavljeno:

Ana Prelević, koju nazivaju i najlepšom Srpkinjom u Grčkoj, privukla je ogromnu pažnju na društvenim mrežama pozirajući u starom, letnjem kombinezonu svoje majke. Brojne su ćerke koje odmalena nose majčine stvari, maštajući o tome kako jednoga dana one mogu biti i njihove.

Ona je, očito, taj san i ostvarila, pa ne čudi što se time i pohvalila - još uz staru fotografiju priloženu kao dokaz na njenom Instagramu.

- Današnja fotografija dolazi sa dozom nostalgije i puno radosti. Nosim više od bodija, mamin je i nosila ga je sa 28 godina. Sećam se da ga je nosila leti. Zato mi donosi neopisivu sreću i mešavinu uspomena i smeha. Dosta sam joj „ukrala” odeće iz starih vremena, nešto me uhvatilo - poručila je ona na pomenutoj mreži, dok su se komplimenti samo „slagali".

Ana je, podsetimo, unuka legendarnog Đorđa Marjanovića. Rođena je Beograđanka, ali je mnogo više vremena provela u Grčkoj gde se sa porodicom odselila pošto je njen otac, košarkaš Branislav Prelević, tamo gradio svoju karijeru.

Sa 18 godina je otišla u Veliku Britaniju na studije medijskih komunikacije na Univerzitetu „Goldsmiths", u Londonu. Tri godine kasnije je diplomirala i vratila se u Grčku. Iste 2010. postala je mis zemlje i tamo je i danas veoma poznato televizijsko lice.

Pored voditeljstva, bavi se i preduzetništvom.

Udata je za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.