VODITELJKA POSETILA GROB UBIJENE NIZAME: Oglasila se sa VELIKOM tugom u duši
Hana Hadžiavdagić-Tabaković, Foto: Instagram printscreen/hana

bol

VODITELJKA POSETILA GROB UBIJENE NIZAME: Oglasila se sa VELIKOM tugom u duši

Hana van sebe od tuge i bola

Objavljeno: 10:46h

Voditeljka i influenserka, Hana Hadžiavdagić-Tabaković, prekinula je svoj odmor, kako bi posetila Gradačač, mesto u Bosni i Hercegovini gde se nedavno dogodio stravičan zločin.

Nermin Sulejmanović je brutalno pretukao, a potom ubio svoju suprugu Nizamu Hećimović i sve to prenosio uživo na Instagramu, potom ubio i ranio još nekoliko osoba, a zatim sebi oduzeo život. Slučaj je potresao ceo region, a Hana je otišla da oda počast stradaloj ženi zajedno sa drugim ljudima.

- Jedan od najtužnijih dana u mom životu i trenuci koje nikada neću zaboraviti dok sam živa - napisala je Hana u opisu svoje objave.

Na jednoj od fotografija u okviru njene objave vidi se i slika groba ubijene Nizame. Na njenom grobu stoje buketi cveća i venci, kao i brojne poruke.

"E da je više Hana na ovom svetu…", Hana, Bog te blagoslovio! Nijednog tvog kolegu nisam videla da je ovako nešto uradio, nisam sigurna jesu li i pojedini podelili išta, iako jesu to je bilo više radi reda", "Ono što Hanu izdvaja od drugih influensera je to što zna da pokaže empatiju i ljudskost u današnjem oholom svetu", samo su neki od komentara ljudi koji prate Hanu, koji su bili oduševljeni njenim gestom.

Sulejmanović je svoj brutalni zločin započeo u petak, 11. augusta 2023. godine, posle devet časova ujutru, kada je zakucao na vrata porodične kuće Nizamine tetke u kojoj se nesretna žena krila danima od monstruma. Osim što je oteo svoju nevenčanu suprugu Nizamu, Nermin je poveo i njihovu devetomesečnu bebu, koja je, nažalost, ceo nemili događaj morala posmatrati. U tim trenucima, Nizamu je pokušao spasiti rođak, inače policajac, ali ga je Sulejmanović ranio i onesposobio. Nakon njihovog odlaska pozvana je policija, kojoj je za dolazak na lokaciju trebalo čak 21 minut. Za toliko su prešli put dug između dva i tri kilometra.

Sulejmanović je zajedno sa Nizamom i njihovom ćerkom, nešto posle devet sati stigao u vikendicu koja se nalazi u naselju Sibovac, gde je nastavio svoj krvnički čin. Brutalno ju je pretukao, a zatim jednim hicem iz pištolja ubio, pred ćerkicom koja je ležala i plakala. Smireno i hladnokrvno sve je snimao mobilnim telefonom, da bi zatim video postavio na društvenu mrežu Instagram. Gledateljima je poručio: "Sad ćete gledati ubistvo uživo".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.