ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Skinula se naša pevačica OD VRELIH FOTKI ĆE VAM ZASTATI DAH, mnogo je DOBRA (FOTO)
Snežana Babić Sneki, Foto: Printscreen Instagram/snezanababicsneki

BOMBA

ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Skinula se naša pevačica OD VRELIH FOTKI ĆE VAM ZASTATI DAH, mnogo je DOBRA (FOTO)

Sneki je ponosna vlasnica najdužih nogu estrade, a ovu titulu nosi godinama.

Objavljeno: 18:55h

Pevačica Snežana Babić Sneki godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni, a kada vidite njenu fotografiju u bikiniju doslovno će vam pasti vilica.

Naime, Sneki je ponosna vlasnica najdužih nogu estrade, a ovu titulu nosi godinama. Uskoro puni 56 godina, ali i dalje ima telo na kom bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice.

I dok se druge skidaju toliko da ni njihove razgolićene fotke više nikome nisu zanimljive, Sneki je pokazala kakva je mačka, i da pored najdužih nogu srpske estrade ima i najbolje telo.

Radi se o fotografiji koja je nastala na brodu, pre izvesnog vremena tokom letovanja u Grčkoj, a mnogi su ostali bez teksta kad su videli koliko pevačica ima zgodno i zategnuto telo.

"Vrhunsko telo", "Bez reči sam", "Riba prava", "Kakva bomba", "Brutalno izgleda", "Svaka čast" - samo su neki od komentara.

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a poznato je da se 2009. razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istakla da i nakon kraha nije izgubila veru u brak.

- Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem - rekla je Sneki za "Grand online", pa otkrila i da je protivnik alkohola.

– Ne konzumiram alkohol. Nikada kada sam vozila nisam popila ni kap alkohola. Ponekad volim neku dobru čašu vina, ali to je veoma retko.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.