ZBOG NJENE LEPOTE SU SVI LUDELI, A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Evo gde danas živi i kako izgleda Maja Sabljić
Maja Sabljić, Foto: prentscreen/youtube/Delta Video

KO SE SEĆA?

ZBOG NJENE LEPOTE SU SVI LUDELI, A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Evo gde danas živi i kako izgleda Maja Sabljić

Svoju karijeru Maja je počela još 1979. godine, a odluku da se preseli u Ameriku donela je 1993. godine

Objavljeno:

Glumica Maja Sabljić bila je jedna od najzgodnijih žena na našoj javnoj sceni, a onda je donela odluku da se povuče i to posle mnogo godina provedenih u kinematografiji.

Svoju karijeru Maja je počela još 1979. godine, a odluku da se preseli u Ameriku donela je 1993. godine. Publika je pamti po ulogama u seriji "Policajac sa Petlovog brda" a mnogi je se sećaju i po ulozi fatalne Suzane Lojtes u filmu “Lavirint”, glumila je i u ostavrenjima "Groznica ljubavi", "Pazi šta radiš", "Kamiondžije opet voze", "Druga Žikina dinastija", TV seriji "Bolji život", "Ona voli Zvezdu"...

Maja je kako se pričalo u Americi živela u Los Anđelesu, a bila je udata za američkog biznismena srpskog porekla sa kojim je bila u braku sve do njegove smrti 2012. godine.

Maja Sabljić
foto: Dragan Kadić

Maja i Đorđe Zečević nisu imali potomke, a kada je, danas pokojna glumica Neda Arnerić pokušala sebi da oduzme život, Maja je izjavila:

- I ja sam posle smrti supruga ostala sama jer nismo imali potomke. Parovi koji nemaju decu su mnogo bliži, okrenuti su samo jedno ka drugom. Kad neko ima decu, a ostane udovica, ima odgovornost da tu decu izvede na pravi put. A kad nema decu, poput nas dve, onda je potpuno sam. Tad ima više prostora da nam bude teže - rekla je tada Maja.

Glumica koja je publiku osvojila svojim šarmom ranije je isticala i koliko joj je teško pao pritisak javnosti.
Glumica koja je publiku osvojila svojim šarmom ranije je isticala i koliko joj je teško pao pritisak javnosti.foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

Glumica koja je publiku osvojila svojim šarmom ranije je isticala i koliko joj je teško pao pritisak javnosti.

- Mi koji se bavimo glumom smo tanani. Da nemamo tu nit, ne bismo mogli da radimo ovo. Od nas se stalno očekuje da budemo lepe, sređene, da se uvek smejemo… Sve oči su uprte u nas, svako ima pravo da nas komentariše, da li smo i kako ostarile… Mnogo je to teško. Nismo mi više klinke da možemo da izgledamo kako hoćemo jer je mladost sama po sebi veoma lepa, pa je dosta toga dopušteno. Ne podnosi svako to na isti način - rekla je glumica jednom prilikom.

Glumica danas živi na relaciji Beograd - Los Anđeles
Glumica danas živi na relaciji Beograd - Los Anđelesfoto: Damir Dervišagić

Maja Sabljić iako je živela u Americi nije se tamo bavila glumom, ali je kako je i sama pričala imala priliku da viđa holivudske zvezde.

- Glumci u Holivudu žive u svom zatvorenom svetu. Ali, najveće zvezde su u stvari najnormalnije i najprijatnije osobe. To mi je bilo baš fascinantno. Pošto smo se moj pokojni suprug i ja družili sa Dan Tanom i često smo bili u jednom od njegovih restorana, viđali smo poznate glumce. Ali, njih niko ne sme da davi. Međutim, one koje je Dan Tana pozdravio ili se družio s njima, viđali smo ih i mi - ispričala je Maja.

Glumica danas živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, a jednom prilikom je istakla da je potpuno posvećena sebi, da radi na duhovnoj nadgradnji.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.