VEDRI I OBLAČI ESTRADOM, ČOLA ZBOG NJEGA PREKIDA INTERVJU: Voditelj progovorio o SKANDALU sa Severinom zbog JAHTE
Božo Dobriša, Foto: printscreen/instagram/bozodobrisa, Espreso

espreso intervju

VEDRI I OBLAČI ESTRADOM, ČOLA ZBOG NJEGA PREKIDA INTERVJU: Voditelj progovorio o SKANDALU sa Severinom zbog JAHTE

Božo Dobriša otvorio dušu za naš portal

Objavljeno:

Legenda crnogorskog primorja, doktor šoubiza i zaštitno lice Pink televizije, Božo Dobriša, stekao je veliku popularnost kod publike u poslednjih par godina.

Njegovi intervjui sa poznatim ličnostima prava su razonoda za naciju,a voditeljev zarazni smeh nema šanse da niste do sada primetili.

Espreso ekipa koja se nalazi na primorju, odakle vas obaveštavamo o najsvežijim aktuelnostima, sa Dobrišom je porazgovarala na razne teme. A voditelj je bio raspoložen da, bez ustručavanja, priča o svemu.

Božo Dobriša otkriva šta se radi na estradi
Božo Dobriša otkriva šta se radi na estradifoto: Instagram printscreen/bozodobrisa

Reci nam nešto više o sebi, kako je izgledao tvoj put?

- Nasmejan, veseo i svoj. Put je bio krivudav, ali smo na kraju pronašli pravu ulicu. I sada se ponekad izgubimo, ali ulica je tu. Često se našalim sa svojim društvom: "Svi vozovi su joj prošli, ali je makar ulica tu" (smeh).

U kom trenutku si shvatio da si rodjen za ovaj posao?

- Pa mislim da i pre nego što sam se rodio, znao sam da je to to. Kao dečak sam imao svoju "televiziju" i vodio program. Najbitnije je u životu paziti šta sanjate.

Tvoj prepoznatljivi smeh je neizostavni deo svih emisija koje vodiš, da li si takav i privatno? Kako ti uspeva da baš uvek deluješ raspoloženo?

- Da, smeh je ono sto obeleži svaki moj intervju i ima mnogo komentara ljudi da zbog mene i mog smeha gledaju emisije, da im nije važno ko je gost. Po tome sam prepoznatljiv. Takav sam i uživo, meni je nekako sve smešno, ne znam ni sam zašto.

Nemaš nikakav problem da pričaš o svojim lapsusima, oni čak postaju viralni na mrežama… koji bi izbrisao da možeš?

- Lapsusi su sastavni deo mog života. Ovog leta su mi se dešavali mnogi, posebno da pogrešim ime sagovornika. I to se ljudima jako sviđa, ali se dešava slučajno. Prosto se "uzbudim" kada vidim sagovornika.

Znamo da voliš Cecu i da imas poseban odnos sa njom. Ona je takođe istakla jednom prilikom da zna da je došla u Crnu Goru tek kada tebe ugleda, i da si joj omiljeni voditelj... kakva je kada se ugase kamere?

- Ceca je posebna priča. Kada ona dođe na crnogorsko primorje nastaje opšta pometnja. Nema tog hotelijera, ugostitelja, taksiste koji nije zaradio Cecinim dolaskom. A naši intervjui u 5h ujutru su priča za sebe.

Sa kim ti je bilo najneprijatnije da radiš intervju?

- Nikada ne očekujem ništa tako da nisam imao nikakve neprijatnosti do sada. Čast mi je bila što sam imao priliku da razgovaram sa glumačkim legendama kao što su Milena Dravić, Miša Janketić, Seka Sablić i mnogi drugi. Publika me je tako upoznala u jednom potpuno drugom svetlu - ističe Dobriša pa nastavlja:

- Jedino ko je tražio da promenim pitanje bila je Aleksandra Radović kada sam je upitao da li bi snimila neku turbo folk pesmu. Severinu sam izbacio iz takta. Naravno, pitanje je bilo vezano za jahtu: "da li je jahta 'Severina', koja se godinama nalazi u budvanskoj marini, dobila ime po njoj", nastao je haos.

Kao novinara moramo da te pitamo nešto što je aktuelna tema već mesecima… čiji album je tvoj favorit: Tein, Prijin, Milicin ili Karleušin?

- Drago mi je da se snimanje albuma vratilo u modu. Sada su svi počeli da rade kompletne albume. Pa moram vam reći da su hitovi leta na crnogorskom primorju pesme "Dam, dam, dam" i "Izrael i Palestina".

Ko ti je posebno prirastao srcu od poznatih ličnosti?

- Uvek razdvajam privatno i poslovno. Ne volim preterano da se družim sa zvezdama. Kada završimo ovaj poslovni deo, svako ide na svoju stranu. Zato najbolje i funkcionišemo. Nikakvi ručkovi, ispijanje kafa i slično kod mene ne postoje.

Moram da istaknem da si jedan od retkih kolega koji je apsolutno uvek tu da pomogne… da li su i tebi u životu pomagali?

- Ja se vodim onom "Daj da pomognem tebi, kad već sebi nisam mogao". Mislim da sam time sve rekao.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/bozodobrisa

Podsetimo, Zdravko Čolić nedavno je nastupao u Budvi i prilikom razgovora sa medijima, kada je spazio Boža, nakratko je prekinuo intervju da bi ga pozdravio, što je nasmejalo sve prisutne.

U videu ispod pogledajte o čemu je reč:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.