NAKON DESINGERICE I PLJUGICE ZABRANJENA I BRESKVICA! Evo kome je Draško Stanivukovič ZABRANIO nastupe
Draško Stanivuković, Foto: Printskrin/RTS

nema stajanja

NAKON DESINGERICE I PLJUGICE ZABRANJENA I BRESKVICA! Evo kome je Draško Stanivukovič ZABRANIO nastupe

Gradonačelnik Banja Luke ne staje kada je u pitanju zaštita mladih od trep muzike

Objavljeno:

Predsednik Banjaluke, Draško Stanivuković na svim svojim profilima na društvenim mrežama izdao je obaveštenje da nijedan pevač koji se bavi trep muzikom, i koji pevaju o narkoticima, parama, lakim ženama, neće više nastupati u Banjaluci:

- Pljugice, desingerice, voćkice i breskvice i kako već sebe nazivaju ovi "umetnici", više neće moći da nastupaju u našoj Banjaluci. Mora da sačuvamo sistem vrednosti i poruke koje se šalju, kroz svaki vid javnog događaja. Siguran sam da smo doneli pravu odluku, ali bih voleo da svi mladi ljudi, koji ovo gledaju odluče se da ne idu na takve događaje i pre bilo kakvih zabrana.

U bašti će da nikne ono što posadite u glavama mladih ljudi, upravo će da budu one misli koje im šaljete ovako javno, kroz događaje, koncerte, predstave i sve vidove javnih manifestacija. Zato će svi izvođači na teritoriji Banjaluke morati da ispune sve uslove. Ovo je naša odluka, i molio bih da je slede svi gradovi i opštine. - izjavio je Draško u videu koji je objavio na društvenim mrežama.

Podsetimo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković se oglasio i otkrio da ne podržava koncert kontroverznog reperskog dvojca Desingerice i Pljugice koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

Gradonačelnik smatra da ovaj reper ne može uticati dobro na omladinu
Gradonačelnik smatra da ovaj reper ne može uticati dobro na omladinufoto: prentscreen/instagram/dragomirdespic_design

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom “Desingerica i Pljugica”. U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima, piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu

Bonus video:

01:00

Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.