ON JE SIN SLAVNOG GLUMCA, PRAVA GROMADA: Može VOLU REP DA IŠČUPA, ovo do sada NISTE VIDELI (FOTO)
Mihailo Miša Janketić, Foto: Luka Šarac

da li je moguće?

ON JE SIN SLAVNOG GLUMCA, PRAVA GROMADA: Može VOLU REP DA IŠČUPA, ovo do sada NISTE VIDELI (FOTO)

Sin je zaista veličina, u svakom smislu

Objavljeno:

Mihailo Miša Janketić i Svjetlana Knežević još davne 1972. godine izgovorili su jedno drugom sudbonosno „da“. Brak uglednog para bio je primer ljubavi, harmonije i sreće, i trajao je sve dok on nije sišao sa ovozemaljske porodice u maju 2019.

U toj skladnoj zajednici podigli su četvoro dece: Marka i Milicu svi znate, krenuli su njihovim glumačkim stopama, Iva se zaljubila u balet, umetnost kojom se i Svjetlana dugo bavila, dok je stariji sin prava misterija.

Radomir Janketić nije deo umetničkog sveta, za koji su vezani svi u velikoj porodici. Ima 46 godina i po zanimanju je, kako piše na profilu na Fejsbuku, autor digitalnog sadržaja.

Slavni glumac je imao četvoro dece
Slavni glumac je imao četvoro decefoto: Nebojša Mandić

Iako se ne eksponira u javnosti, na društvenim mrežama je vrlo aktivan, pa smo tako saznali da živi u Tomaševu u Crnoj Gori, da je zaljubljen u motore i automobile, ali i u bodibilding. To mogu da potvrde mišići koje rado pokazuje na fotografijama.

Nedavno je objavio porodičnu sliku iz vremena kada su svi bili na okupu. Povod je bio Mišin rođendan, 24. maja. Miša je, inače, uvek s ponosom pričao o njemu, kao i o ostaloj deci.

On se bavi bodibildingom što se da primetiti
On se bavi bodibildingom što se da primetitifoto: printscreen/instagram/radomirjanketić

‒ Od nas šestoro u kući jedino najstariji sin nije glumac, niti je to ikada želeo da bude jer ima fantastično sigurno zanimanje, on je policajac – rekao je jednom.

A Svjetlana, koja provodi leto na Crnogorskom primorju, nedavno je objavila fotografiju sa Radomirom, uz reč koja dovoljno govori: „Majkin“. Pozirali su u baru na plaži, a potom i na uzvišenju sa kog se pruža pogled na Gospu od Škrpjela.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreos/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.