SKANDAL NA MOMAČKOJ I DEVOJAČKOJ VEČERI: Darku Laziću uletele STRIPTIZETE, Kaća odmah SKOČILA, kamara sve USNIMILA
Darko Lazić, Foto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

SVI DETALJI

SKANDAL NA MOMAČKOJ I DEVOJAČKOJ VEČERI: Darku Laziću uletele STRIPTIZETE, Kaća odmah SKOČILA, kamara sve USNIMILA

Katarina se prvo složila s tim da devojke dođu da zabavljaju Darka, ali kad je videla da su otišle predaleko, morala je da se umeša.

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina napravili su zajedničko momačko i devojačko veče u jednoj vikendici, a zvanice su ostale u šoku kad su striptizete prišle da mu mešaju u krilu!

Katarina se prvo složila s tim da devojke dođu da zabavljaju Darka, ali kad je videla da su otišle predaleko, morala je da se umeša.

- Darko i Kaća su rešili da naprave ovakav tip žurke jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Plan je bio da sve bude dozvoljeno te večeri, ali da se ne ode predaleko s obzirom na to da su se svi zapili. Darko i Kaća su znali kakav je plan večeri, ali je bilo iznenađenja koja su priredili prijatelji. Dare nije znao da su mu brat Dragan i drugari doveli striptizete, pa zamalo nije nastao haos zbog Kaćine reakcije - priča na početku izvor blizak pevaču i dalje otkriva da se Darko oduševio kad je video devojke u seksi kostimima:

Darko Lazić i Katarina zajedno proslavimo momačko i devojačko veče
Darko Lazić i Katarina zajedno proslavimo momačko i devojačko večefoto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

- Te žene su ušle obučene kao zečice, pa je Darko odmah skočio. Uzele su stolicu, povukle su ga da sedne i onda je krenuo haos! Mešale su mu u krilu, a kad je jedna počela da ga liže po vratu, Katarina je skočila, prišla i rekla da nema pipkanja. Darko se našalio da otkazuje svadbu s Kaćom, ali se ona smejala i rekla da sad nema nazad. Kasnije je i ona dobila muški striptiz, a imala je dres-kod s drugaricama, koji su sve planirale nedeljama ranije. Posle toga svi su poskakali u bazen, ma ludilo je bilo.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

Par je tražio da se ništa s ovog događaja ne postavlja na društvene mreže jer je ipak žurka pred svadbu.

- Darko je angažovao fotografa koji je pravio slike za porodični album, pa je zamolio goste da ne preteruju s postavljanjem snimaka na društvene mreže. Tu je bilo ljudi iz Kaćine porodice, a ona ne voli mnogo da se eksponira - priča izvor.

00:28

Momačko veče Darka Lazića

- Videćete šta spremam za svadbu! Ovo je bilo zagrevanje, neću mnogo da pričam jer je ipak bilo zatvoreno za javnost, ali mogu da kažem da je bio lud provod. Valjda je to normalno za devojačko i momačko veče - poručio je pevač.

Proslavi su prisustvovale i brojne kolege, između ostalih, i Darkova kuma Andreana Čekić, koja je otpevala blok pesama.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.