ZA NJIH NIKO NIKAD NIJE TREBALO DA ZNA: Ovo su vanbračna deca poznatih pevača! (FOTO)
Foto: Facebook, Privatna arhiva

sve uvek izađe na videlo

ZA NJIH NIKO NIKAD NIJE TREBALO DA ZNA: Ovo su vanbračna deca poznatih pevača! (FOTO)

Na našoj estradi ima velikih švalera, o čemu svedoče brojne prevare, seks afere, razvodi i brakovi, koji su koliko god ih naši pevači krili, na kraju dospeli u medije
Objavljeno:

Pevač Marinko Rokvić jedan je od retkih pevača koji se prihvatio odgovornosti i obelodanio da ima vanbračnog sina Daria. Marinko se prema svom sinu oduvek ponašao krajnje korektno i tretirao ga je kao punopravnog člana porodice.

Dario Rokvić sa suprugom i dvoje dece živi u Kanadi, ali s vremena na vreme voli da posećuje Beograd s obzirom da je u dobrim odnosima sa svojim ocem, ali i dvojicom braće Markom i Nikolom koji su mu jako bliski.

foto: Printscreen/Instagram/MARKOROKVIC

Dario je talentovan za muziku baš kao i njegova braća i takođe izrazito posvećen svojoj porodici.

Takođe, Era Ojdanić nikada nije krio da mnogo voli žene i da na njih troši gomilu para, pa su kao produkt pevačevog razvratnog života usledili Andreas i Bjanka.

- Andreas je završio fakultet, zaposlio se i uveliko radi. Švaler je na tatu. Dok je bio u srednjoj frizerskoj školi, umeo je da pravi cirkuse. Jednom me je pozvala njegova razredna, jer je na času fizičkog u bazenu vodio ljubav sa drugaricom! Razredna je bila u šoku, a ja sam joj rekao da bih ga kaznio da je bilo šta drugo uradio, ali da ga kaznim za seks – ne mogu. Moja ćerka Bjanka je otvorila kafić u Obrenovcu, odlično joj ide, šljaka punom parom. Moram da priznam da se nisam baš nešto pretrgao u njihovom odgajanju, njihove majke su tu više potegle - iskren je bio Era jednom prilikom.

foto: news1/dragan kadić

Isto kao Marinko i Era, i kralj narodnjaka Šaban Šaulić priznao je vanbračnog sina Roberta, koga je dobio sa svega 18 godina, ali ga godinama nakon njegovog rođenja nije viđao i sada za njega neće ni da čuje.

- Prvi put sam Roberta video kada je imao pet godina. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin i mislim da sam se poneo kao čovek. Priznao sam ga bez da sam išta proveravao. Davao sam mu novac, ali kada je stasao da može sam da radi i zaradi prestao sam da ga izdržavam - izjavio je svojevremeno Šaban.

Međutim, prošle godine se pojavila informacija da Robert, koji danas ima 45 godina, jedva sastavlja kraj s krajem, a da bi imao novac za hranu i lekove, čuva jednog starca.

- Kad bi Šaban znao kako mu se sin muči, a pritom je i bolestan, postideo bi se. Jadničak, čuva nekog nepokretnog dedu u selu Mužlje i tako zarađuje - ispričao je za Kurir Robertov komšija.

foto: Dragan Kadić

Međutim, ima mnogo gorih slučajeva od Šabanovog i to su upravo oni gde pevači neće ni da čuju za svoju decu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.