DETALJI ODNOSA DIDI JANKOVIĆ I NJENOG PASTORKA: Evo šta TVRDI Dijanin SUPRUG o ovom događaju
Didi Džej, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

nemili događaj

DETALJI ODNOSA DIDI JANKOVIĆ I NJENOG PASTORKA: Evo šta TVRDI Dijanin SUPRUG o ovom događaju

Pevačica je takođe komentarisala ovaj događaj za domaće medije

Objavljeno:

Muškarac za kojeg se tvrdi da je pre tri meseca pretukao mladića u Maksima Gorkog na Vračaru u Beogradu, kako nezvanično saznaje "Blic" je sin muža pevačice Dijane Janković, Danijela Rokvića - Stefan Rokvić (31).

Ipak, čini se da maćeha Dijana u ovom slučaju ne želi ni na koji način da bude povezana sa sinom njenog muža, svojim pastorkom Stefanom.

Pored izjave u kojoj se čudi kakve ona veze ima sa celim događajem, Dijana i Stefan se ne prate na društvenim mrežama, niti imaju ikakvu zajedničku fotografiju na internetu koja bi ih povezala i rekla nešto više o njihovom odnosu.

Dijana je za domaće medije bila izričita da ne želi ni na koji način da bude povezana sa pričom o nasilničkom ponašanju Stefana, te je naglasila da sa njim nema nikakav kontakt.

- Zaista nemam komentar na to što me pitate. Kakve ja veze imam sa tim? Mi nismo u kontaktu, zašto me mešate? Stvarno nemam komentar - rekla je Dijana za "Kurir".

didi j, Dijana Janković, Didi janković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sa druge strane, njen muž Danijel stao je u odbranu sina.

- Tužilaštvo pakuje mojoj porodici i meni. Ovo je deseti put da se to dešava, a ovoga puta ću da ih tužim. Stefan nema nikakve veze sa tom tučom i to nije istina. On ne živi sa nama, odrastao je čovek i skroz je van tih priča - rekao je za "Blic" Danijel Rokvić, otac Stefana Rokvića.

Bonus video:

03:53

DIDI JANKOVIĆ OTKRILA: Svako veče sama kupam bebu, ne dojim je, a mleko kupujem u Beču! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.