FUTA PROGOVORIO O SPORU KOJI IMA SA LUKASOM: Izneo do sada NEPOZNATE DETALJE
Aleksandar Radulović Futa, Foto: Stefan Stojanović

pogledajte

FUTA PROGOVORIO O SPORU KOJI IMA SA LUKASOM: Izneo do sada NEPOZNATE DETALJE

On je sad pričao o sudskim sporovima koje ima sa pevačima sa estrade

Objavljeno: 11:32h

Marina i Futa su godinama stvarali umetnička dela, ali i najveće pevačke zvezde poput Džeja, Ane Bekute i mnogih drugih, a iza sebe su ostavili riznicu pop i estradnih hitova. Nešto kasnije, u stvaranju im se pridružio i sin Milan Radulović Laća koji je nesumnjivo nasledio raskošan talenat roditelja, pa su njih troje može se slobodno reći iznedrili pravu fabriku hitova.

Tragičan odlazak prvo mlađeg sina Miloša, Marinina bolest, a zatim i njen odlazak, i na kraju i smrt starijeg sina Laće, Futu su obeležili neizmernom tugom, ali mu je sve to, kako kaže i motiv više da se izbori za sve ono što su celog života stvarali. Tako je Jutjub kanal pop zvezde Jelene Karleuše pošto je Futa prijavio taj kanal, odnosno na njega je stavljena restrikcija zbog navodne zloupotrebe autorskih prava.

On je sad pričao o sudskim sporovima koje ima sa pevačima sa estrade, između ostalog sa pevačem Acom Lukasom.

Na pitanje da li postoji sudski spor s Lukasom i da li je okončan, Futa je odgovorio da mu pevač i dalje duguje novac.

„Taj sudski spor nema veze sa Jutjubom, imam dve presude da mi duguje novac, ali to je na konto dugovanja novca. Na kraju mi nije isplatio i sad to ide preko javnih izvršitelja“, rekao je Futa.

Govorio je i da je ranije sarađivao sa Lukasom, ali i drugim pevačima.

„Sa Cecom sam radio tri albuma, 1993, 1994. i 1995. godine. Posle sam prešao na Lukasa i Samardžića, nisam mogao ni da stignem. Opet ćemo mi nešto da radimo, ali ne bih da odajem tajnu. Ana Bekuta, Željko Samardžić, Saša Matić, to su izvođači koji shvataju tematiku, nemamo sa njima problem, i sa njima možemo da sarađujemo, a neki kreiraju svoju politiku“, rekao je Futa.

Futa je pokrenuo sudski postupak i protiv pevačice Jelene Karleuše, zbog čega joj je ugašen Jutjub kanal
Futa je pokrenuo sudski postupak i protiv pevačice Jelene Karleuše, zbog čega joj je ugašen Jutjub kanalfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Futa je pokrenuo sudski postupak i protiv pevačice Jelene Karleuše, zbog čega joj je ugašen Jutjub kanal.

Kaže da ga je kontaktirala, ali da on nije želeo da razgovara.

"Zvala me je, ali ja nisam hteo ni da razgovaram, pa sam je prebacio na ekipu koja radi u naše ime. Sud neće ništa rešiti, može samo da konstatuje, a to je da su autori u pravu. Ako drugi žele da nastave kao ona ići će glavom kroz zid, pa ćemo videti dokle će dogurati“, rekao je Futa.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.