SVE MU JE JAVLJENO! Pokušali su da ga ZLOUPOTREBE, tražili su i NOVAC: Taj čin je prostački!
Pavle Dejanić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

detalji

SVE MU JE JAVLJENO! Pokušali su da ga ZLOUPOTREBE, tražili su i NOVAC: Taj čin je prostački!

Morao je da reaguje

Objavljeno:

Popularni pevač Pavle Dejanić upozorio je svoje pratioce na "Instagramu" da obrate pažnju na jedan profil koji se lažno predstavlja i koristi njegovo ime da bi stekao neku finansnijsku korist od ove zloupotrebe.

– Pojavio se lažni profil pod mojim imenom, ovaj profil pokušava obmanuti ljude i traži od njih novac. Molim vas da budite oprezni i ne nasedate na ovakve prevarantske pokušaje. Ako možete blokirajte ovaj profil i ne delite nikakve informacije ili novčane transakcije sa njim - naveo je Pavle na "Instagramu".

Mi smo kontaktirali sa Dejanićem i on je za Espreso otkrio da je od svojih pratilaca saznao da neko na društvenim mrežama zloupotrebljava njegovo ime.

Popularni pevač Pavle Dejanić upozorio je svoje pratioce na 'Instagramu' da obrate pažnju na jedan profil koji se lažno predstavlja i koristi njegovo ime da bi stekao neku finansnijsku korist od ove zloupotrebe
Popularni pevač Pavle Dejanić upozorio je svoje pratioce na "Instagramu" da obrate pažnju na jedan profil koji se lažno predstavlja i koristi njegovo ime da bi stekao neku finansnijsku korist od ove zloupotrebefoto: prentscreen/instagram/pavle_dejanic

Pošto je pomenuo na statusu da je taj neko tražio i novac u njegovo ime, nas je zanimalo o kom iznosu je reč.

– Uopšte nisu bitni iznosi, bitno je koliko je taj čin prostački, nekulturan i ispod svakog limita etike i morala. To može da padne na pamet samo onima koji imaju neispunjene svoje male živote i koji su spremni da narušavaju privatnost i mir drugih ljudi - rekao je Pavle za Espreso.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.