BEBICA U VELIKOM PROBLEMU ZBOG SLAĐE?! Nakon što je OTKRIO da mu ŠALJE VRELE SNIMKE, dobija OZBILJNE PRETNJE
Nenad Macanović Bebica, Foto: Printscreen: Instagram/nenad_macanovic

svi detalji

BEBICA U VELIKOM PROBLEMU ZBOG SLAĐE?! Nakon što je OTKRIO da mu ŠALJE VRELE SNIMKE, dobija OZBILJNE PRETNJE

Nenad Macanović Bebica navodno dobija pretnje od žestokom momka nakon što se pojavila informacija da je sa Slađom Lazić u vezi.

Objavljeno:

Nakon raskida i javnog rata koji je proglasio Mariji i Miljani, Nenad Macanović Bebica navodno uplovio je u emotivnu vezu sa bivšom zadrugarkom Slađanom Lazić poznatijom kao Poršelina.

Međutim, veza nije ni počela, a oni su naišli na probleme. Žestoki momak napravio je haos Slađi, jer je uplovila u vezu sa Bebicom, a da sa njim nije sve odnose raščistila.

- Žestoki momak kog Slađa krije od javnosti, napravio je veliki problem bivšoj zadrugarki. Naime, on je preko medija saznao da je Slađa u vezi sa Bebicom i odmah ju je pozvao na telefon. Njih dvoje nikada nisu definisali svoj odnos, ali su bili u ljubavnoj romansi s vremena na vreme. Kako je sada pročitao da Slađa sa drugim, urlao je preko slušalice i rekao da odmah raskine sa njim - priča izvor blizak Slađi i dodaje:

Bebica i Slađa su navodno u vezi
Bebica i Slađa su navodno u vezifoto: Printscreen: Instagram/nenad_macanovic

- Ona mu je objasnila da nije sa njim u vezi i da želi da se posveti romansi sa Bebicom. Nakon toga je besno prekinuo i od tada je više nije nijednom pozvao - zaključuje izvor za "Blic".

Ovim povodom se i Slađa oglasila:

- Žestoki momak mi pravi problem. Moraću sve da rešim sa njim - kratko je izustila ona.

Bebici navodno preti žestoki momak zbog Slađe
Bebici navodno preti žestoki momak zbog Slađefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Bebica je odlepio za fatalnom Slađom.

- Bebica je odlepio za Slađom. Svaki dan se viđaju, stalno joj šalje poruke, a ona ga časti vrelim videima koje mu šalje na telefon - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Kad god se ne vide, Slađa ga obraduje vrelim sadržajem. Njih dvoje su zaljubljeni, a Bebica društvu govoru kako se nikad bolje nije osećao od kad je napusti Miljanu. Slađa ga je preporodila - završava izvor blizak Bebici i Slađi.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.