KARLEUŠA SE OGLASILA POVODOM SPOTOVA ZA NOVI ALBUM: Ovo je prava ISTINA, a evo koliko je KOŠTALO
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

DIVA

KARLEUŠA SE OGLASILA POVODOM SPOTOVA ZA NOVI ALBUM: Ovo je prava ISTINA, a evo koliko je KOŠTALO

Jelena je imala da kaže mnogo toga

Objavljeno: 16:44h

Jelena Karleuša posle jedanaest godina objavila je svoj 11. album, pod nazivom "Alpha".

Mnogi su ostali zatečeni kada su ugledali prvi spot i čuli pesmu pod nazivom "Karli bič" koja sa sobom nosi jaku poruku. Rapidnom brzinom krenuli su da skaču pregledi na jutjubu, a komentali su se samo nizali.

Nakon ćutnje i velikog buma koji je izazvala izbacivanjem kompletnog albuma, Jelena se konačno oglasila:

Jedan od Jeleninih najskupljih kostima
Jedan od Jeleninih najskupljih kostimafoto: Youtube printscreen/karleusaofficial

- Jako radi Karlin bič! Evo da vam se po prvi put obratim od izlaska novog albuma. Hvala za rekordan stream, za rekordne preglede, milione komentara… Čitav koncept albuma, redom svih pesama i ovog videa koji će teško ikad iko na ovim prostorima u produkcijskom i idejnom smislu ispratiti, odmišljen je da pomeri granice domaće muzike i pravila šou biznisa na Balkanu. To se od mene i očekivalo.

Fanovi su ispod spotova ostavljali mnoštvo pozitivnih komentara, ali se našla i zamerka mnogih što Jelena nije izbacila više spotova.

Naravno, Karleuši to nije promaklo, te je objavila stori i poslala još jednu poruku.

Njeno oglašavanje na Instagramu
Njeno oglašavanje na Instagramufoto: Printscreen/Instagram/karleusastar

- U eri kada pevači snime 10 spotova za novi album čisto da bi imali spotove, bez obzira što svaki izgleda kao 2 dinara, bez poente i ideje, odlučila sam da ne idem tim jeftinim pristupom jer se od mene očekuje svetski standard. Video "Karli bič" je najskuplji video ikada snimljen na ovim prostorima, ima ideju, jasne i skrivene poruke i postavio je standard kada je reč o šou biznisu na Balkanu. Snimala ga je filmska ekipa 6 dana, strani i domaći timovi, 100 ljudi je svakodnevno bilo na setovima i lokacijama, kolor korekcija u LA-u. Poređenja radi, kako bih približila koliko je uloženo, samo jedan moj dizajnerski kostim u spotu skuplji je od svih spotova za novi album nekog od mojih kolega i to nije uvreda već činjenica jer se to u našem poslu zna (vi pogodite koji kostim je u pitanju). Naravno, sa snimanjem spotova sam tek počela, jer sam ja tek počela - napisala je Jelena.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.