PREDOZIRAM TI SESTRU I MAJKU, ZBOG DA JEDEŠ... Ovo su najužasnije psovke naše estrade! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

neviđeni prostakluk

PREDOZIRAM TI SESTRU I MAJKU, ZBOG DA JEDEŠ... Ovo su najužasnije psovke naše estrade! (VIDEO)

Jedi go.na, glupa si k'o ku.ac, predoziram ti i sestru i ćerku, je.e mi se za sve tvoje... - samo su neke od psovki koje su se omakle našim estradnjacima
Objavljeno: 21:39h

Možda zvuči neverovatno, jer neki od njih deluju vrlo plastično, ali naši pevači i pevačice su isto kao i vi ljudi od krvi i mesa, pa je neminovno da im se s vremena na vreme omakne po koja psovka i to pred kamerama.

Sve je to za ljude, ali dešava se da ponekad naši selebritiji stvarno pređu granicu i izgovore takve prostote da je to neverovatno!

Svi se vrlo dobro sećamo, iako je bilo pre sedam godina, da se takav jedan eksces dogodio Nataši Bekvalac kada joj je glumac Sergej Trifunović

stao na žulj.

Nati se nije dopalo kako ju je glumac najavio u emisiji "Hitorama" pa mu je odbrusila: "Ja neću ovakvu najavu. Jedi go.na". Sergej ju je zbunjeno upitao "Zbog?", pa mu je još jednom lepo objasnila: "Zbog da jedeš go.na".

Isto tako se iznervirao i Natin kolega Aca Lukas i načisto poludeo kada je čuo da je na društvenoj mreži Fejsbuk proglašenim mrtvim, jer se, kako je pisalo, predozirao.

- Predoziram i sestru i majku i ćerku onome ko je to napisao. Od ku.ca. - rekao je razjareni Aca.

Ali ne zaboravimo ni ultimativni skandal u "Pinkovim zvezdama" kada je pomahnitala Dara Bubamara napala voditelja Milana Kalinića. Daru je naljutilo to što se Milan našalio sa njom imitirajući je, pa ga je opsovala usred emisije.

– Brate, pričaš pede.ski! Šta ti je?! Zašto tako pričaš? – poručila je Dara Kaliniću vidno iznervirana, a on je i dalje nastavljao.

– Vidiš, pede.čino jedna! – bila je gruba Dara pošto je Milan nije poslušao, a onda više nije birala riječi, iako su bile uključene kamere.

On mene da imitira. Da ti je.em mamu u pi.ku ja! Ti mene da imitiraš, voditelju jedan – besnela je pevačica.

Ipak, najgore od svih je prošla izvesna novopazarka Mirela Ugljanin kada joj je "mala od skandala" uputila stravične uvrede:

Karleuša je svojevremeno uputila veliki broj psovki i uvreda na račun islama, ali i pripretila mladoj Novopazarki.

Upozoravamo da je fotografija puna vulgarnosti i psovki:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.