OVO JE NJEGOVA OAZA MIRA! Pogledajte vikendicu Gagija Jovanovića, mnogi mu ZAVIDE zbog OVOGA, PREDIVNO JE
Dragan Gagi Jovanović, Foto: Printscreen: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic Al Jazeera Balkans

IMA SE MOŽE SE

OVO JE NJEGOVA OAZA MIRA! Pogledajte vikendicu Gagija Jovanovića, mnogi mu ZAVIDE zbog OVOGA, PREDIVNO JE

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima.

Objavljeno: 22:38h

Glumac Dragan Gagi Jovanović ako je Zemunac od glave do pete, a ima i kuću u najlepšem delu ove varoši na Dunavu, popularni glumac zaljubljen je i u mesto Ribnicu, kod Zlatibora, gde provodi svaki slobodan trenutak.

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.

− Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija – priznao je svojevremeno Gagi u intervjuu za Al Jazeeru.

Vikendica Dragana Jovanovića vikendica na Avali
Vikendica Dragana Jovanovića vikendica na Avalifoto: Printscreen: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic Al Jazeera Balkans

S obzirom na to da ga prethodnih godina muče problemi s kičmom, odnosno diskus hernija, boravak na planini i svežem vazduhu svakako mu prija. Uživa u prirodi, druži se sa meštanima, živi kao sav normalan svet, a kada mu zatreba nešto iz prodavnice, tu je motor.

Ćerka Anđela od roditelja je nasledila talenat, ali i ljubav prema prirodi, pa rado odlazi na Zlatibor, koji je privlačan u svakom godišnjem dobu. No, Gagijeva supruga Branka Pujić više voli more. Zato su jednu od porodičnih oaza napravili i u Herceg Novom.

Vikendica Gagija Jovanovića
Vikendica Gagija Jovanovićafoto: Printscreen: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic Al Jazeera Balkans

− Još dok smo se zabavljali Branka je želela da živimo na moru. Nedavno smo spojili Zemun, planinu i more. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru.

Vikendica Branke i Gagija Jovanovića
Vikendica Branke i Gagija Jovanovićafoto: Printscreen: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic Al Jazeera Balkans

U jednom razgovoru je opisao kako je izgledao njegov susret sa lisicom, koja je došla da ga poseti. Došla je u njegovo dvorište, a on ju je ugostio tako što ju je primio u dom i spavao sa njom nekoliko dana. Posle toga ju je pustio, a često se dešavalo da mu dođe u posetu.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.