OVA SRPKINJA JE PRE 20 GODINA ZALUDELA SVET, PA NESTALA: Danas je udata za MILIJARDERA i živi SVOJ SAN
Holi Valans, Foto: Printskrin: Youtube/ London Records

MNOGI JOJ ZAVITE

OVA SRPKINJA JE PRE 20 GODINA ZALUDELA SVET, PA NESTALA: Danas je udata za MILIJARDERA i živi SVOJ SAN

Holi je inače ćerka muzičara Rajka Vukadinovića koji je kasnije promenio ime u Rajko Valans

Objavljeno:

Pevačica srpskog porekla Holi Valans (Vukadinović) nekada je, s početka dvehiljaditih godina, bila najveća evropska zvezda. Njene pesme "Kiss, Kiss" i "Down Boy" s debi albuma "Footprints" bile su na top listi u Velikoj Britaniji.

Inače, numera "Kiss, Kiss" bila je obrada turskog hita "Simarik", pevača Tarkana i odmah je postala hit koji je zavladao Evropom. Ta pesma je imala veći komercijalni uspeh nego original, a sigurno je se sećaju svi koji su u to vreme slušali MTV muziku.

Nakon dva albuma, Holi je odlučila da odustane od muzičke karijere. Rekla je da je izgubila strast, a mnogi su uvereni da je po savetima šefova iz muzičke industrije morala da održava imidž seksi pevačice, što nije želela.

 Njene pesme 'Kiss, Kiss' i 'Down Boy' s debi albuma 'Footprints' bile su na top listi u Velikoj Britaniji
Njene pesme "Kiss, Kiss" i "Down Boy" s debi albuma "Footprints" bile su na top listi u Velikoj Britanijifoto: Printskrin: Youtube/ London Records

Holi je inače ćerka muzičara Rajka Vukadinovića koji je kasnije promenio ime u Rajko Valans. Sa suprugom Relčel Stivens preselio se u Australiju, gde se Holi i rodila.

- Otac mi je Srbin, majka Britanka, a ja sam od svega po malo. Mama je govorila da sam zapravo građanin sveta jer sam od svega pokupila - rekla je Holi jednom prilikom.

Nakon razvoda roditelja, ona je najviše vremena provodila sa majkom, jer se njen otac Rajko ponovno oženio. Kada je imala 18 godina, odlučila je da se preseli u London, gde je provela dve godine.

Holi je inače ćerka muzičara Rajka Vukadinovića koji je kasnije promenio ime u Rajko Valans
Holi je inače ćerka muzičara Rajka Vukadinovića koji je kasnije promenio ime u Rajko Valansfoto: Printskrin: Youtube/ London Records

Nakon toga je sedam godina živela u Los Anđelesu, a kada se završila njena muzička karijera počela je da se baviti glumom, pa je čak ostvarila ulogu i u seriji "Zakon braće".

Godine 2012. udala se za engleskog milijardera Nika Kendija. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 1.5 milijardu dolara.

S poslovnim partnerom Kristianom Pietrom izgrađuje luksuzne kuće i stanove.
S poslovnim partnerom Kristianom Pietrom izgrađuje luksuzne kuće i stanove.foto: Printskrin: Youtube/ London Records

S poslovnim partnerom Kristianom Pietrom izgrađuje luksuzne kuće i stanove.

Holi i Nik imaju dvoje dece, a bivša glumica i pevačica se potpuno posvetila porodičnom životu i obožavaoci je retko mogu videti u javnosti, pišeVečernji list.

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.