OVAKO JE ANĐELKA PRPIĆ IZGLEDALA NA SVOM VENČANJU: Ovakvu MLADU nikad u SRBIJI niste videli
Anđelka Prpić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

uspomene

OVAKO JE ANĐELKA PRPIĆ IZGLEDALA NA SVOM VENČANJU: Ovakvu MLADU nikad u SRBIJI niste videli

Mnogi komentarišu ovu fotografiju

Objavljeno: 13:44h

Popularna glumica Anđelka Prpić razvela se 2020. godine od dugogodišnjeg supruga Darija Prpića, a krah njenog braka privukao je mnogo pažnje u domaćoj javnosti.

Ona tada nije previše komentarisala navode medija, koji su tvrdili da je suprug bio neveran jednoj od omiljenih dama naše javne scene, a kada je prvi put progovorila o razvodu, istakla je da se ne odriče svoje prošlosti.

– Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim – istakla je tom prilikom Anđelka za Gloriju i dodala da je s bivšim suprugom i njegovom porodicom zadržala dobre odnose jer su na prvom mestu roditelji dečaka Jakše, koji je pre nekoliko dana proslavio 11. rođendan.

Jedna je od najboljih domaćih glumica
Jedna je od najboljih domaćih glumicafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U međuvremenu, glumica se zaljubila u Marka Žugića, s kojim je ove godine dobila ćerku Čarnu i izgleda srećnije nego ikada.

Kako je i sama istakla, svoje prošlosti i života se ne odriče, niti želi da je zaboravi, pa tako na njenom profilu na Instagramu i dalje stoji fotografija s venčanja s Dariom Prpićem.

– Nije kostim za Noć veštica nego svadba pre sedam godina na današnji dan – napisala je Anđelka u opisu fotografije koju je podelila 29. oktobra 2018. godine.

Kako vidimo na njoj, glumica je rešila da bude smela mlada, pa nije odabrala klasičnu venčanicu s korsetom i balskog kroja.

Njen izbor bila je je nesvakišdanja sako-haljina, krem model s efektnim belim reverima i rukavima 3/4 dužine. Venčanica je bila kratka, čime je u prvi plan istakla Anđelkine savršeno izvajane noge, a donji deo prekrivale su efektne trake od tila koje se produžavaju u zadnjem delu formirajući manji šlep.

Efektnu haljinu glumica je upotpunila aksesoarom za kosu koji je imao kratku mrežicu u stilu mini-vela, a sve je "zaokružila" burgundi salonkama s visokim štiklama i tamnozelenom pismo-tašnom.

Popularna glumica Anđelka Prpić razvela se 2020. godine od dugogodišnjeg supruga Darija Prpića, a krah njenog braka privukao je mnogo pažnje u domaćoj javnosti.
Popularna glumica Anđelka Prpić razvela se 2020. godine od dugogodišnjeg supruga Darija Prpića, a krah njenog braka privukao je mnogo pažnje u domaćoj javnosti.foto: Damir Dervišagić

Uz decentan buket raznobojnog cveća i širok osmeh – ništa joj više nije trebalo.

"Venčanica ti je prelepa", "Nekako... svetski", "Zgodna mlada", "Vrh"... komentarisali su njeni pratioci, koji nisu saglasni da je ovo izdanje slično kostimu za oć veštica.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.