OVAJ MUŠKARAC JE LEPU LUKIĆ VINUO U ZVEZDE: Isplivali svi detalji sa POČETKA KARIJERE, ova činjenica SVE ZANIMA
Lepa Lukić, Foto: Dragan Kadić

ZANIMLJIVO

OVAJ MUŠKARAC JE LEPU LUKIĆ VINUO U ZVEZDE: Isplivali svi detalji sa POČETKA KARIJERE, ova činjenica SVE ZANIMA

Lepa je kraljica narodne muzike po glasovima publike

Objavljeno: 11:04h

Pevačica Lepa Lukić već nekoliko decenija uspešno korača estradnim putem. Već sa prvom pesmom postigla je neverovatan uspeh, a od tada samo niže hitove.

Publika je Lepu izglasala za kraljicu narodne muzike, a ovaj epitet je upesla da opravda u svakom smislu te reči.

Pevačica je u jednom gostovanju prisetila samog početka karijere i ispičala kako je izgledao momenat kada je saznala da će snimiti prvu ploču.

Lepa Lukić je jedva čekala da zapeva
Lepa Lukić je jedva čekala da zapevafoto: Dragana Udovičić

– Bio je na toj berbi grožđa, mi smo se vraćali za Beograd, bila sam sa Gvozdenom. Vraćali smo se autobusom, kada me neko s leđa samo pipnuo. Okrenem se, kad ono Petar Tanasijević. Upita me: “Devojko hoćeš li ti da snimiš ploču?“. Rekao mi gde da dođem i da ima pesme za mene. Nisam 5-6 dana mogla da spavam, jedva sam čekala da odem – rekla je ona.

Podsetimo, Lepa je nedavno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrila da je pevač Staniša Stošić bio najveći zavodnik na estradi.

Ispričala je jednu anegdotu
Ispričala je jednu anegdotufoto: Ana Paunković

– Jeste! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona devojka juče koju sam videla baš lepa i lepša od nje- počela je priču pevačica, i otkrila detalj zbog kojeg su svi doslovno vrištali od smeha.

- Šta si našao kod nje tako lepo pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on „znaš kako je lepa ova druga“ (smeh) Misli druga noga, jedna je lepa, ova nije važna- prepričala je Lepa.

Bonus video:

01:37

LEGENDA NARODNE MUZIKE OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Lepa Lukić ima poseban način ishrane, sa njom izgledaćete SKROZ DRUGAČIJE

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.