SLAĐA ALEGRO PROGOVORILA ZA ESPRESO O SVOM MUŽU: Evo kako je biti sa MENADŽEROM u braku, pomenula i KOLEGINICE
Slađa Alegro i Zoka Dragaš, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

intervju!

SLAĐA ALEGRO PROGOVORILA ZA ESPRESO O SVOM MUŽU: Evo kako je biti sa MENADŽEROM u braku, pomenula i KOLEGINICE

Espreso ekipa se nalazi na crnogorskom primorju odakle vas izveštavamo o aktuelnostima

Objavljeno:

Pevačica Slađa Alegro ovog leta nastupa više nego ikada. Za njene koncerte traži se karta više, a čini se da je publika željna kvalitetnog zvuka i emocije koju ona svakako poseduje.

Ovoga puta smo sa njom proćaskali na razne teme, a ona je bila raspoložena za razgovor sa nama:

Karijeru ste gradili isključivo na raskošnom talentu, bez skandala i pojavljivanja u medijima kada za to nije bilo povoda… kako onda komentarišete današnju scenu koja je izgrađena na totalno drugačijim vrednostima?

- Iskreno, čini mi se da više ne znam ni da je iskomentarišem. Izgubila se muzika, izgubila se duša a ja ne umem da komentarišem bilo šta što nema duše. Dajem svoj maksimum publici, uživam u onome sto snimam. U druge stvari ne želim ni da zalazim.

Slađa Alegro izgleda bolje nego ikada
Slađa Alegro izgleda bolje nego ikadafoto: Nemanja Nikolić

Vaš suprug je i Vaš menadžer, zajedno ste izgradili imperiju… da li je nekada naporno kada ste i poslovni i privatni partneri? Kakvi izazovi tu postoje?

- Mi ne volimo baš tu reč 'menadžer'. On je moj najbolji prijatelj koji mi pomaže i olakšava sve. Na meni je, poslednjih nekoliko godina, samo da se pojavim na sceni, budem lepa, nasmejana i da otpevam najbolje što mogu. Nama je ovo zaista zadovoljstvo, spojili smo sve što je moglo da se spoji. Uživamo, putujemo, družimo se, dopunjujemo se, ima li sta lepše? Imamo iste ciljeve i istim putem koračamo skupa.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Koleginice Milica Pavlović i Aleksandra Prijović izdale su albume i zakazale koncerte u Areni u sličnom periodu… rivalitet između njih se oseća u vazduhu sudeći po komentarima publike. Na koncert koje koleginice biste Vi otišli, da morate da birate?

- Moram priznati da ne osećam nikakav rivalitet, to su dva skroz različita vokala, dve različite osobe čije karijere nisu ni slične. Svaka ima svoj put, svaka ima svoju publiku, i ne vidim mesta za rivalitet - kaže Slađa i nastavlja:

- Oduvek sam poštovala sve kolege, pogotovo te koji se lavovski bore, a one su baš takve. Radujem se sto ih čekaju velike stvari kao što su solistički koncerti. Mom senzibilu je bliži zvuk Aleksandrinih pesama, ali mislim da ću na oba koncerta otici. I želim im puno uspeha! - dodaje pevačica.

Svesni ste kakvu popularnost uživate i kakvu emociju Vaš glas budi kod publike… kada možemo da očekujemo neki veliki koncert?

- Ponekad zaboravim zapravo koliko sam predana muzici, sceni, publici... kad smo kod te emocije o kojoj govorite. To sam ja i samo tako umem.

- Neki veći koncert će zasigurno biti kad bude pravi trenutak za to, moram osetiti momenat jer samo tada će imati smisla.

Bonus video:

04:36

Slađa Alegro o pijanstvima

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.