ĆERKE NAŠEG POZNATOG PEVAČA SU PRAVE LEPOTICE: Obe su talentovane, a NIKAD nećete poverovati čime se BAVI mlađa
Zoran Živanović, Foto: PRINTSCREEN/PRVA TV

lutke

ĆERKE NAŠEG POZNATOG PEVAČA SU PRAVE LEPOTICE: Obe su talentovane, a NIKAD nećete poverovati čime se BAVI mlađa

Ćerke Zorana Živanovića ne viđamo često

Objavljeno:

Zoran Živanović koga mnogi bolje znao kao Žiku Zanu već dugi niz godina je u srećnom braku sa svojom koleginicom iz benda Jelenom, nekada Galonić, a sada Živanović.

Oni su se venčali 2008. godine, a Žika je pre Jelene bio u ljubavi sa svojom prvom suprugom Verom.

Zoran je sa Verom dobio dve ćerke - Mariju i Tamaru. Žikine ćerke nismo imali dosta prilike da viđamo u javnosti, ali je poznato da je Zoran uvek bio sjajan otac

Porodično
Porodičnofoto: printscreen/instagram/zivanovic_tam

- Tata nikada nije bio strog prema sestri i meni, već se uvek trudio da nam na prvom mestu bude drug i da nam na humorističan način objasni neke životne stvari, kao i da nam pomogne da rešimo naše probleme. Takođe, oduvek nas je učio da budemo pozitivne osobe, da s osmehom razumemo tuđe greške, ali i da uvek priznamo svoje - rekla je jednom prilikom njegova starija ćerka Marija.

Starija ćerka Marija je od 2015. godine u braku. Ona je stala na ludi kamen sa Dušanom Savićem.

Ona je Žiki podarila dvoje unučadi. Dve godine nakon što je izgovorila sudbonosno da Marija je rodila Filipa, 2021. na svet je došla i ćerkica Matea.

Tamara Živanović
Tamara Živanovićfoto: printscreen/instagram/zivanovic_tam

- Srećan sam kada vidim unuka, kćerku i zeta. To je ono što zovem sreća iz udžbenika. Imaju svoj put, drže se zajedno, a ja sam tu da pomognem ako zatreba. Sviđa mi se i to što od prvog dana ne daju da im se iko meša i govori kako će da idu kroz život - ispričao je jednom prilikom ponosni deda ua "24sedam".

Njegova druga, mlađa ćerka - je Tamara. Ona je prava lepotica, a bavi se pravima. Naime, zanosna Tamara se na Instagramu predstavlja i kao pravnica i kao pevačica, a na njenom profilu se može ćuti i kako peva.

Bonus video:

00:47

ESPRESO TIKTOK: Pevačica Lizzo tužena za sexualno uznemiravanje

(Espreso/Puls Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.