BIVŠA DEVOJKA PRETI DA ĆE MU UBITI SINA! Veza se pretvorila u noćnu moru, svaki dan stižu jezive poruke! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

glumac proživljava pakao

BIVŠA DEVOJKA PRETI DA ĆE MU UBITI SINA! Veza se pretvorila u noćnu moru, svaki dan stižu jezive poruke! (FOTO)

Poznati glumac Petar Strugar uverio se na svojoj koži da veza sa fatalnom ženom može da bude opasna po život
Objavljeno:

Srećom, pakao popularnog Crnogorca uspešno je okončan otkrićem ko je misteriozna devojka koja ga je mesecima proganjala!

Jezive pretnje upućivala mu je devojka sa kojom je bio u vezi i sarađivao na filmovima, angažovana inače u domaćoj filmskoj industriji!

Najveći šok doživeo je popularni Moša iz „Montevidea” kada je saznao da mu njegova devojka preti smrću i poručuje da će mu ubiti sina iz prvog braka!

foto: Printscreen/Facebook

Odmah posle skandaloznog otkrića Strugar je raskinuo sa njom, dok će je ubuduće viđati isključivo na sudu.

Poruke koje je glumac dobijao pokazale su dokle je devojka spremna da ide da bi dobila ono što želi, ali će tužilaštvo u predstojećoj istrazi tek utvrditi da li su pretnje bile ozbiljne.

"Emotivna veza pretvorila se u noćnu moru mladog i uspešnog glumca. Ispostavilo se da je devojka sa kojom je bio u vezi opsesivna i da ništa ne može da je zaustavi da ga dobije samo za sebe! Pitanje je da li je stvarno bila spremna da realizuje svoje pretnje ili je reč o ishitrenim i nepromišljenim porukama opsesivne žene", navodi izvor blizak istrazi.

Strugar je mesecima trpeo proganjanje i razbijao glavu ko je devojka koja se okomila na njega. Policiji je podneo prijavu 7. marta ove godine i predao im SMS-ove sa jezivim pretnjama. U startu je bilo jasno da poruke šalje ženska osoba, a sve ostalo je bila misterija.

Pretpostavka je bila da je reč o fanatičnoj obožavateljki, zbog čega su odmah traženi listinzi, a njegov telefon uzet na proveru.

Počelo je sa ljubavnim porukama u kojima mu je naizled anonimna devojka pisala da želi da bude sa njim. Međutim, to je bio samo početak drame, jer je ubrzo ispred vrata svog stana pronalazio cedulje sa porukama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.