DA LI SI POZNATA AKO NISI VERIFIKOVANA? Atraktivna pevačica za ESPRESO: Neće plava značka pevati na mojim nastupima
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda Specijal

rekla je sledeće

DA LI SI POZNATA AKO NISI VERIFIKOVANA? Atraktivna pevačica za ESPRESO: Neće plava značka pevati na mojim nastupima

Neke javne ličnosti je ova promena razbesnela

Objavljeno:

Svoju popularnost već godinama javne ličnosti dokazuju i na društvenim mrežama. Pre nekoliko godina je svega nekoliko estradnih ličnosti imalo verifikovane profile na popularnim socijalnim mrežama, ali potom je usledila najezda verifikovanih profila.

Spekulisalo se da su su neke manje poznate javne ličnosti za verifikacije plaćale i nekoliko hiljada evra, a dok su one najveće domaće zvezde od administratora takvih portala plave značke dobijale za džabe.

U poslednje vreme na društvenim mrežama su se pravila promenila. Sada za nekoliko desetina evra svako može sebi da obezbedi tu plavu značku na svom profilu.

I zato sada imamo mnogo više verifikovanih profila, naročito na "Instagramu". To je izgleda razbesnelo one koji su do te verifikacije dolazili na teže načine. Tačnije, one koji su prvo kupovali pratioce, a potom i skuplje plaćali verifikacije, pa sada one anonimne ličnosti, koje plaćaju za tu verifikaciju, oni prozivaju da tako pokazuju svoje komplekse.

Zvezda "Granda" Aleksandra Tadić i dalje nije verifikovana. Nju smo pitali da li za sebe smatra da je poznata ako nije verifikovana.

– Što se moje verifikacije tiče, čekam je isključivo od Instagrama, onu značku koja se ne kupuje za siću, slala sam zahtev nekoliko puta, ali očigledno nisam priložila “validnu dokumentaciju” za to. Nisam se ni bavila time već neko vreme, posebno kada sam videla kako to trenutno funkcioniše bez ikakvog smisla. U ovoj ekspanziji plavih znački ni ne želim je, a nije mi jasan ni taj Instagram i njegovi kriterijumi za to. Plava značka mi apsolutno ništa ne znači pogotovo u ovom trenutku kada je obesmišljena, niti će ona pevati za mene niti će doprineti mom poslu. Koliko sam poznata merim sa uspehom mog covera "Oglas" koji mi je najviše doprineo u poslu.

Kako gledaš na ove rasprave i statuse na društvenim mrežama da su oni koji su verifikovani ranije sada besni na ove koji za "male pare" kupuju verifikacije na društvenim mrežama?

– Nisam ispratila ni rasprave ni ništa oko toga, nema razloga da neko bude besan na nekoga ko želi da bude poznat time što će kupiti tu značku. Je li smatraš da ti je to minus za karijeru što nisi verifikovana na mrežama ili ti je mnogo važnije da na tvojim nastupima ljudi znaju i ko si ti i da znaju tvoje pesme?

– Minus za karijeru mi je ako se slučajno negde ne pokažem u pravom svetlu, tj. ako ne mogu da dam svoj maksimum u trenutku iz raznoraznih razloga i okolnosti, tu sebi dam minus, a društvene mreže to koristim da bih bila u kontaktu sa ljudima koji vole ono što radim i koji me podržavaju iz dana u dan i njih je sve više na moje veliko zadovoljstvo.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.