SKINULA SE MARIJANA MATEUS: Vrelim fotkama RASPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA, nakon OVOG će vam trebati VODA I ŠEĆER
Marijana Mateus, Foto: Printscreen Instagram/marijanamateus

VRELA

SKINULA SE MARIJANA MATEUS: Vrelim fotkama RASPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA, nakon OVOG će vam trebati VODA I ŠEĆER

Marijana Mateus je objavila fotografije u bikiniju na svom Instagram profilu.

Objavljeno:

Fotografije jedne od najlepših i najnegovanijih žena sa naših prostora svakako su među najkomentarisanijima na popularnoj mreži Instagram, a ova najnovija na kojoj je Marijana Mateus na jahti, izazvala je opšti haos na Internetu.

Koliko uživa na luksuznom španskom ostrvu Ibica, pokazala je modna kreatorka svojim pratiocima i očarala muški deo populacije, a ništa manje nisu oduševljene ni pripadnice nežnijeg pola koje su nizale kompliment za komplimentom.

Marijana Mateus na jahti pozirala je odevena u korset i minijaturni šorts i otkrila da napušta luksuznu destinaciju, a kao oproštaj postavila je niz fotki uz interesantan opis.

Objava Marijane Mateus
Objava Marijane Mateusfoto: Printscreen Instagram/marijanamateus

- Preplanulost će izbledeti, ali sećanja će trajati zauvek - podelila je utiske sa odmora u izazovnom izdanju, a da se uvek tamo lepo provede govori činjenica da je baš ovo špansko letovalište često njen izbor.

Poznata je dizajnerka po tome da voli da posećuje mondenska mesta, pa je i ovog puta nesebično delila ambijent u kojem uživa, međutim i ovog puta u prvom planu je njeno izvajano telo i bujni dekolte kojim je mnoge ostavila bez daha.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/marijanamateus

Svima je jasno da njoj godine ne predstavljaju nikakav problem, naprotiv iako je zgazila u petu deceniji i te kako ima čime da se pohvali, a pored top forme i izvajane figure, tu je i blistav ten na kojem joj i mnogo mlađe dame mogu pozavideti.

Bonus video:

03:22

INTERVJU JELENE ROZGE ZA ESPRESO: Pevačica otkrila kakve PORUKE RAZMENJUJE sa Karleušom

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.