ZBOG SRPSKE VODITELJKE SVI NA ULICI SE OKREĆU: Ozbiljna RIBETINA grmi na pragu 5. decenije VIDEO
Aleksandra Jeftanović, Foto: Instagram printscreen/aleksandra.jeftanovic

zgodna

ZBOG SRPSKE VODITELJKE SVI NA ULICI SE OKREĆU: Ozbiljna RIBETINA grmi na pragu 5. decenije VIDEO

Voditeljka je prošetala ulicama u nikad smelijoj odevnoj kombinaciji.

Objavljeno: 20:02h

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, "City", a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ona počela da vodi neke od prvih sezona "Farme".

Aleksandra i posle toliko godina izgleda podjednako dobro i dalje važi za jednu od najlepših voditeljki, dok ubedljivo važi za najstilizovaniju.

Nju je tako nemoguće videti u neobaveznoj šetnji gradom ili da ode do obližnjeg kafića ili prodavnice, a da nije u nekoj od odevnih kombinacija koje su viđene samo na modnoj pisti.

Na Instagramu je objavljen snimak voditeljke o kojem svi pričaju. Ona se pojavila na ulicama grada u netipičnom kompletu. Snimak kreće Aleksandrom koja izlazi iz zgrade u pastelno-roze kompletu.

U gornjem delu je sako ravnog i dužeg kroja koji je zakopčan, a na prvi pogled izgleda kao da je ona iz stana izašla samo u sakou i da je zaboravila da obuče suknju.

Ukoliko se malo bolje pogleda uočava se nešto nalik marami identične nijanse roze boje koja izviruje ispod sakoa i visi duž njene leve noge. Pojedini koji su pregledali snimak su se tako upitali šta to zapravo nosi voditeljka koja je mnogima modna inspiracija.

1 / 3 Foto: prentscreen/instagram/ aleksandra.jeftanovic

Aleksandra ima zapravo suknju netipičnog kroja koja kreće kao ultra-mini, a onda se dijagonalno spušta ka jednom kuku. Ona je celokupan stajling dopunila pismo tašnicom koja je u kombinaciji crne i roze boje, kao i belim patikama, dok je ponela naočare za sunce i kosu vezala u rep.

Iako je razjašnjena misterija njene suknje, nije najjasnije gde voditeljka pronalazi inspiraciju za ove netipične odevne kombinacije, a to su se pitali i njeni verni pratioci kojih ova dama broji 43.000, budući da je na njoj sve uvek unikatno.

Salva pohvala usledila je na njenom Instagramu, a mnoge žene su, po pravilu, pohvalile njen stil.

- Ženo, gde se oblačiš?

Aleksandra Jeftanović dominira odevnim kombinacijama
Aleksandra Jeftanović dominira odevnim kombinacijamafoto: Instagram printscreen/aleksandra.jeftanovic

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Golišave fotke Milene Radulović

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.