DANIMA SE SPEKULIŠE DA IZMEĐU NJE I POZNATOG REPERA POSTOJE VARNICE: Maja neće više da ĆUTI, ovo je JEDINA ISTINA
Maja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ISKRENA

DANIMA SE SPEKULIŠE DA IZMEĐU NJE I POZNATOG REPERA POSTOJE VARNICE: Maja neće više da ĆUTI, ovo je JEDINA ISTINA

I on je priznao da mu je starleta zgodna

Objavljeno: 18:19h

Bivša rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković obožava pesme trepera Igora Panića Nućija, a kako je nedavno bila i na njegovom nastupu počele su glasine da su bacili oko jedno na drugo.

Pošto su mnogi nagađali da li se uopšte poznaju, starleta je sada otkrila šta se desilo pri njihovom viđanju, s obzirom na to da je i sam Nući istakao da su se "te noći gledali".

- Ja nju ne poznajem, nismo se čak ni upoznali tada, više smo pogledom iskomunicirali. Zgodna je, džaba joj to ako... Nisam je upoznao, sve sledi nekim upoznavanjem i drugim stvarima, ne može na prvu. Možda joj je džaba što je zgodna, a možda i plus - ispričao je tada u Budvi, a sada je Marinkovićeva, takođe, rekla nešto o tom susretu, ali i udvaračima generalno.

Maja Marinković o Nućiju
Maja Marinković o Nućijufoto: M.P./ATAImages

- Moram ti priznati da imam svarno dosta udvarača. Bilo mi je čudno da ih nemam, jel? Ali sam trenutno slobodna, iskreno prija mi sloboda. Imam neki svoj mir u glavi, družim se, provodim vreme sa dragim ljudima i to je nešto što me čini srećnom - poručila je Maja za Pink.rs, a onda rekla šta misli o Nućiju.

Bonus video:

03:22

INTERVJU JELENE ROZGE ZA ESPRESO: Pevačica otkrila kakve PORUKE RAZMENJUJE sa Karleušom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.