ŠAVIJA PONOVO PROGOVORILA O KOBNOJ NOĆI: Novi detalji sve FRAPIRALI, evo šta se sada DEŠAVA
Nataša Šavija, Foto: prentscreen/instagram/natasa.savija

ZARATILI

ŠAVIJA PONOVO PROGOVORILA O KOBNOJ NOĆI: Novi detalji sve FRAPIRALI, evo šta se sada DEŠAVA

Starleta je žestoko govorila o Stefanu Kariću

Objavljeno:

Starleta Nataša Šavija, koja je optužila Stefana Karića 1. maja da joj ne naneo teške telesne povrede, podvrgla se pre nekoliko dana drugoj operaciji oka, a sada se uključila u lajvu na Tik Toku te je progovorila o nemilom događaju.

Ona je, naime, sa jednim korisnikom ove društvene mreže komentarisala incident koji se desio na jednoj svadbi.

- Ja sve legalno, samo hoću da on u zatvor ode. Meni i mojoj porodici da napravi haos tri meseca, ko zna koliko će se sad ovo vući. Ovo se neće vratiti na staro nema šanse sa ovom operacijom. Pakao... Ko si bre ti da ti da mi napraviš ovo sra*e u životu. Mrš mamu ti je*em, udaraj koga stigneš tamo. Osmana neka bije, rekla je Šavija, a onda ju je korisnik Tik Toka, sa kojim je vodila razgovor, upitao: "Je l tebe neko kontaktirao da se to ispegla van suda, da ga ne tužiš?"

Optužila je Karića za sve svoje probleme
Optužila je Karića za sve svoje problemefoto: printscreen/tiktok/natasa.savija.only

- E, pa sad... ne mogu da ti kažem. Čitaj između redova - odgovorila je.

Šavija je nedavno govorila posledicama i traumi.

- Deformisana sam za ceo život! Ne znam da li će mi oko ikada izgledati kao pre. Kapak mi je nepomičan, a pre operacije je bilo još gore, nije se pomerao ni kada sam prstom pokušavala da ga podignem. Moja porodica je doživela još veći stres od mene. Uvek sam bila jaka za sve što mi se dešavalo u životu - rekla je ona na početku obraćanja.

Nataša Šavija
Nataša Šavijafoto: TikTok printscreen/nataša_šavija

- Verujem da neću imati psihičke posledice, barem se nadam... Verovatno ću se plašiti da izađem sama na ulicu, ali ću raditi na tome da vremenom ojačam. Jedino što želim u ovom trenutku je da se sve vrati na staro i da opet izgledam kao pre, a da oni koji su mi ovo učinili budu adekvatno kažnjeni! Puno sam čitala o fizičkom i psihičkom nasilju, i shvatila da ovo što sam ja preživela mnogo je gore od porodičnog nasilja - objašnjavala je Nataša tiktokeru poznatom pod nadimkom Makedonija u razgovoru na ovoj društvenoj mreži, pa se dotakla odnosa koji je imala s Stefanom Karićem pre nego što ju je pretukao.

Bonus video:

01:03

Nataša Šavija eksplicitan sadržaj

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.