SRPKINJE DIGLE CENU ZA NOĆ, JEDNA ĆE DA ZARADI POLA MILIONA EVRA: Lova teče ko iz kabla, KAKO JE MOGUĆE?
Sandra Afrika, Foto: prentscreen/instagram/sandraafrika

gospodski

SRPKINJE DIGLE CENU ZA NOĆ, JEDNA ĆE DA ZARADI POLA MILIONA EVRA: Lova teče ko iz kabla, KAKO JE MOGUĆE?

Milica Pavlović i Sandra Afrika su najangažovanije ove letnje sezone i rade punom parom, što će im se i te kako isplatiti.

Objavljeno: 21:53h

Većina pevača letnju sezonu provodi radno i umesto odmora radi "punom parom", a među onima koje su najtraženije i najangažovanije ovog leta su Milica Pavlović i Sandra Afrika. Njih dve će zajedno navodno zaraditi skoro milion evra ovog leta.

"Milica je najveće iznenađenje za sve menadžere. Ranije je radila za 8.000 evra, a sada uzima 12.000 evra, nekad i više, zavisi gde nastupa. Sve njene pesme su hitovi, klubovi u kojima peva su puni i sasvim je logično što je podigla cenu nastupa. Eto, nedavno je 150 ljudi ostalo ispred kluba u Hrvatskoj, jer nije bilo mesta za sve, pa je gazda za nju odmah rezervisao prvi slobodan termin. Svi znaju da je provod zagarantovan gde god da peva i lokali su puni bez ikakvog marketinga. Znam da će ona ovog leta nastupati na 40 lokacija i zaradiće više od 480.000 evra", ispričao je estradni menadžer, koji je otkrio i kako se "kotira" Sandra Afrika.

1 / 4 Foto: Tamara Trajković

"Sandra mi je pričala da će sve pare od letnje sezone uložiti u nekretnine, pa će od jeseni zidati još jednu zgradu! U tome joj pomaže menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša, s kojim je svojevremeno bila u vezi. Bukvalno svaki evro koji zarade ulažu u stanove. Ona zasad ima 35 zakazanih tezgi, ali tu verovatno neće biti kraj, jer je već traže gazde mnogih klubova u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Pošto, u proseku, po nastupu dobija 8.000 evra, već sada se zna da će za dva meseca zaraditi 280.000 evra!", tvrdi izvor.

Sandra Afrika će sav novac uložiti u nekretnine
Sandra Afrika će sav novac uložiti u nekretninefoto: ATA images

Bonus video:

01:31

Sandra Afrika o problemima sa spotovima, Jutjub joj stalno skida spotove sa platforme!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.